2777
2789
عنوان

زندگی کردن بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 117 پست
عزیزم سرگرمی مثل کلاس درس و هنرو..همه دوره ای و گذراست اخرش بازخودت میمونی و تنهاییت تجدید نظرکن

آخه بچه هم یه روزی ترکمون میکنه. من فکر میکنم تنهایی و غم تو ذات آدماس چه با بچه چه بی بچه. 

دقیقا نظر منم همینه👍👍👍👍 اصلا از کجا معلوم من پیر بشم؟  همین الانش از اضطراب شدید یکساله ک ...

من تو یپیج دیدم که نوه ی پیرمرد گفته بود بچهای پدربزرگش اصلا به پدرشون سرنمیزنن  چ باباش چ عموش انگار ن انگار پدری داشتن 

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اینبار ک ای وی اف کنم اگ منفی بشم دیگه نمیرم سراغش شاید ما لیاقت بچه رو نداریم ک خدابهمون نمیده ...

عزيزم اينطوري نگو

منم ٥بار اي وي اف كردم و همش منفي شد ولي بعدش طبيعي باردار شدم

البته كه بچه داشتن واقعا سخته ،مخصوصا براي امثال ما كه بعد از كلي سختي بچه دار ميشيم و حساستر ميشيم

من گاهي دلم ميخواد فقط يك ساعت براي خودم باشم 

پسرم خيلي شيطونه و من گاهي كم ميارم

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

زمانی ک یک موجود خلق میشه شاید شما فک میکنید ک دست شماست و اختیار دارید اما اینجور نیس اگر موجودی قرار باشه ازشما متولد بشع با تمام روش های جلوگیری متولد میشه این یک مسئله

مسئله دوم قدرتی ک کودک رو از نطفه ای کوچیک ب انسانی کامل تبدیل میکنه از انسان بدون اگاهی از جامعه اطرافش بیشتر میبینع همه چیز رو میبینه و باز یک موجودش رو ب این جهان وارد میکنه

بخام عمیق تر بگم روح فرزند شما درعالم ذر ۲۰۰۰سال قبل از جسمش متولد شده!!!پس بخاد بیاد میاد

من شوهرم یک ماه بعد عروسیمون رفت مرز کردستان من نرفتم... معنی نداشت خانواده خودمو پدر مادرمو از خودم ...

خب ازدواج نمیکردید 

خب این ازدواجه پس چه معنی داشت  بلاخره بچه ها جدا میشن این روند عادیه زندگی

اصلا و ابدا... من یدونه دخترم هنوزم هرروز میرم کارای خونمونو میکنم برمیگردم خونه خودم.... خوده شوهرم گفت نیا همتون عذاب میکشید بذار نگران یک نفر که مرزه باشن نه دونفر پیر میشن مریض میشن گناه دارن

خیلی خوبه. منم از بچه خوشم نمیاد. میتونین عاشقانه دونفری زندگی کنین بچه چیه دیگه

حس میکنم درد و غم و اضطراب مو بیشتر میکنه بچه. 

تا آخر عمر باید نگرانش باشن اونم تو این دنیای بد، این روزگار و وضع داغون مملکت. 

توانایی تحمل این حجم از نگرانی رو تو خودم نمیبینم. 

عزيزم اينطوري نگو منم ٥بار اي وي اف كردم و همش منفي شد ولي بعدش طبيعي باردار شدم البته كه بچه داشت ...

خداروشکر😍😍خداحفظش کنه😍😘

این بار پنجمه ای ویاف میکنم..امید ب خدا

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 

یعنی هرکی بچه داره خوشبخته؟خیلیابی بچگی را انتخاب میکنن تا آرامش زندگی شون بهم نخوره..دختردایی من ۱۵ساله ازدواج کرده بچه نداره یعنی خودشون نخواستن از اول توافق کردن توعقدنامه ام ذکرکردن الان به عشق و حالن دوتایی همش مسافرت باهم سرکارمیرن میان هزینه ای که قراره برا بچه بکنن میرن مسافرت خوشگذرانی مهمونی .اونوقت متقابلش خواهرش دوتا بچه داره شده پیرزن ازبس حرص بچه میخوره حسرت زندگی خواهرشوداره..

اصلا و ابدا... من یدونه دخترم هنوزم هرروز میرم کارای خونمونو میکنم برمیگردم خونه خودم.... خوده شوهرم ...

منم یدونه دخترم و کیلومترها دور شما جز استثنا هستی گلم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
خداروشکر😍😍خداحفظش کنه😍😘 این بار پنجمه ای ویاف میکنم..امید ب خدا

ان شاء الله كه ايندفعه حتما جواب ميگيري و خدا يه بچه سالم و صالح بهت ميده 

نااميد نشيد من هميشه براي كسايي كه بچه دار نميشن خودم رو ميگم كه دكترا گفتن ديگه كاري نميشه برات كرد ولي خدا خواست و شد

براي شما هم حتما حتما ميشه عزيزم

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
چه ربطی داره از درکش اینقدر سخته

اره سخته که ادم از یارش همسرش رفیقش دورباشه 

ب سختی کار همسرتون فکر کنید و تنهاییش ازاونور 

خب ازدواج نمیکردید 

افرین 

بلاخره کسی که ازدواج کرد مثل خونه پدر که نیس خواه ناخواه فاصله میافته 

ایشون جز استثناها هستن گویا

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
ان شاء الله كه ايندفعه حتما جواب ميگيري و خدا يه بچه سالم و صالح بهت ميده  نااميد نشيد من هميش ...

انشالله

ممنونم از حرفات عزیزدلم..😘😘😘

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤