2821
2789
بله همون موقع برگشت زدیم ولی هیچ نشونی از اون آقا پیدانکردیم حتی خطشون رو عوض کردن. الان حدودا ۱۰سال ...

شماره ملی اقا دارید سامانه ثنا ببینید ادرسی گذاشتند البته این اشخاص ادرس دروغ میدن

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بزرگترین چالش واسه وکیل شدن چیه؟

علاقه.حوصله.تحمل حرف موکل و طرفش خیلی حوصله وصبر میخواد

توافقی نفقه میده؟چجوره نفقه؟به بچه فقط؟

دادگاه برای بچه نفقه میبره.البته کارشناسی میشه چقدر نفقه تعلق بگیره

واسه سرکاررفتن حتما به پول و پارتی نیازه؟

وکیل شدن منظور شماست که پول وپارتی میخواد یا موکل داشتن

تاحالا شده بترسین ، مثلا ازاینکه یه وقت از پس یه پرونده ای برنیایین؟

خداروشکر نه ادم جسوری هستم

موکل داشتن

خوب دوست واشنا باید تو رو به عنوان وکیل معرفی کنند و اینکه موفقیتت تو پرونده ها باعث میشه موکل هات تو رو به اشخاص دیگر معرفی کنند

سلام روزتون بخیر، ببخشید ی سوالی دارم. وکیل من دیروز بهم گفت برای قرارداد وکالتنامه اینترنتی یه رمز بهتون میاد که باید ببه من بگی. من گفتم خوب وکالتنامه رو بفرستید بخونم رمزو بدم. ولی مقاومت میکردن اخرم گوشیو قطع کردن نفرستادن وکالتنامه رو!! الان میخوام ببینم من نباید از مفاد وکالتنامه مطلع باشم؟؟!! اخه تو پیام تاکید کرده بود اول بخونید بعد رمزو بدید. حالا ایشون ناراحت شده جوابمو نمیده میگه فسخ میکنم!!

سلام روزتون بخیر، ببخشید ی سوالی دارم. وکیل من دیروز بهم گفت برای قرارداد وکالتنامه اینترنتی یه رمز ...

بزارید فسخ کنند ولی خوب جدیدا قرارداد اینترنتی میبندند

سلام تولدت مبارک .میخاستم ببینم میشه واسم این کار بگیره اگه از شوهرم شکایت کنم ؟ طلاق گرفتیم اما تو سند ازدواج و حکم طلاقم قاضی نوشت که سر جهیزیه توافق نکردیم و زوجه میتواند متعاقبا طرح دعوی نماید .من جهیزیمو نداد طلاقم توافقی بود هیچ مدرکی از جهازم ندارم اما شاهد دارم .یعنی اول باید برم دادگاه؟؟؟

خدایا شکررررت🙏