2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حکم دادگاه برای تهمت جنسی چیه؟

ثابت بشه ک تهمته

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰

واسه استخدام ارتش استعلام شماره تلفن خانواده رو میگیرن؟ 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

من پدرم وقتی سع ماهم بود من داد مادرم و تا الان ک ۲۰ سالم شده هیچ سراغی ازم نگرفته میتونم برت نفقه ازش شکایت کنم ؟؟؟؟مجردم هستم،اصلا راهی برای شکایت هست ؟

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔
حکم دادگاه برای تهمت جنسی چیه؟ ثابت بشه ک تهمته

اینکه ثابت بشه که تهمت زده به حبس و جزای نقدی محکوم میشه حبس هم از دو ماه به بالا

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
سلام دختر عمه ی من داشته بازی مثبت ۱۸ می خریده حسابشو هک کردن حالا می ترسه پیگیری کنه کار خودش لو بر ...

بله مجازات حبس و جزای نقدی داره

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
2790
2778
2791
2779
2792