2821
2789

سلام عموی من سهم ارث پدریش رو چند سال پیش فروخته در صورتی که اون زمانی که فروخته سهم مادر رو در نظر نگرفته بوده الان میگه من سهم مادرم رو میخوام و از مادرش امضا گرفته که سهم مادر رو خریده ولی ارث پدریش هنوز تو ورثه هست و درست تقسیم نشده میتونه الان سهم مادر رو بگیره یا نه

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
سیمکارت که سوزونده شده ب اسم غریبه هست ک معلوم نیست کیه .قاضی ممکنه دستور پرینتشو بده ؟ سیمکارت سوزو ...

باید به اسم طرف باشه

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پدر من سواد خواندن نوشتن ندارن از یه اقایی پول قرض گرفتن که با هم رفت و امد خانوادگی داشتن و قرار شد به جای سه تومن به اون اقا سفته بدن چون سواد نداشتن پای سفته رو امضا و اثر انگشت زد تا اون اقا خودش بنویسه اونم به جای سه تومن سی میلیون نوشته الانم به عنوان یه سند عادی تو دادگاه شکایت کرده سقف سفته هم پنج تومن بوده بنظرتون میشه کاری کرد 

سلام خانم میخواستم بدونم  اقسات مهریه بعد از اینکه تو دادگاه بین زن و مرد به توافق میرسه ومرد ت ...

سلام بله هر دفعه میتونند اعتراض بزنند و تقاضای تعدیل کنند و با توجه به تورم اقتصادی اعسار دوباره مطرح کنند

باید به اسم طرف باشه

به اسم غریبه ایه ک اصلا معلوم نیست کجاس شهرستانه .مرده یا زنده ... ممکنه پرینتشو دربیارن؟

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
پدر من سواد خواندن نوشتن ندارن از یه اقایی پول قرض گرفتن که با هم رفت و امد خانوادگی داشتن و قرار شد ...

میتونید به دست خط اقا اعتراض کرده و کارشناس خط میاد کارشناسی میکنند که دست خط پدرتون نیست

سلام خانم یا آقای وکیل  من یه سوال دارم اینکه خونه و ماشین به نام مادر خانواده باشه و دارای د ...

بین بچه ها وشوهر تقسیم‌میشه

من پدرم وقتی سع ماهم بود من داد مادرم و تا الان ک ۲۰ سالم شده هیچ سراغی ازم نگرفته میتونم برت نفقه ا ...

بله میتونند نفقه معوقه بگیرید

ممنون ولی نفقه معوقه چیه😢

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔
صلح نامه رو ثبت محضری کنن میشه باطل گرد به چه صورت یه قطعه زمین صلح شده طرف میگه بخشیده به من در قبا ...

طرفی که صلح میکنه میتونه از صلح نامه برگرده برند دفتر اسناد باطل کنند

ممنون ولی نفقه معوقه چیه😢

نفقه ای که سال های قبل نگرفتید کارشناس کارشناسی میکنه سال های قبل براورد میکنند و پدرتون باید پرداخت کنند

توافقی که برای تحصیل گفتین چی هست؟

موقع ازدواج که دانشجو بوده خانم،البته شهر محل سکونت

الان تحصیلات تکمیلی را میخواد شهر دیگه ادامه بده

نگرانه همسرش با رای دادگاه مجبور به انصراف کنه

آخه من با یه نفر هستم قصدمون ازدواج به بابام نمیگن؟ 

متوجه نشدم‌ممکنه توضیح بدید