سلام عموی من سهم ارث پدریش رو چند سال پیش فروخته در صورتی که اون زمانی که فروخته سهم مادر رو در نظر نگرفته بوده الان میگه من سهم مادرم رو میخوام و از مادرش امضا گرفته که سهم مادر رو خریده ولی ارث پدریش هنوز تو ورثه هست و درست تقسیم نشده میتونه الان سهم مادر رو بگیره یا نه
خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پدر من سواد خواندن نوشتن ندارن از یه اقایی پول قرض گرفتن که با هم رفت و امد خانوادگی داشتن و قرار شد به جای سه تومن به اون اقا سفته بدن چون سواد نداشتن پای سفته رو امضا و اثر انگشت زد تا اون اقا خودش بنویسه اونم به جای سه تومن سی میلیون نوشته الانم به عنوان یه سند عادی تو دادگاه شکایت کرده سقف سفته هم پنج تومن بوده بنظرتون میشه کاری کرد
پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔