2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حکم دادگاه برای تهمت جنسی چیه؟

ثابت بشه ک تهمته

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰

واسه استخدام ارتش استعلام شماره تلفن خانواده رو میگیرن؟ 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

من پدرم وقتی سع ماهم بود من داد مادرم و تا الان ک ۲۰ سالم شده هیچ سراغی ازم نگرفته میتونم برت نفقه ازش شکایت کنم ؟؟؟؟مجردم هستم،اصلا راهی برای شکایت هست ؟

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔
حکم دادگاه برای تهمت جنسی چیه؟ ثابت بشه ک تهمته

اینکه ثابت بشه که تهمت زده به حبس و جزای نقدی محکوم میشه حبس هم از دو ماه به بالا

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
سلام دختر عمه ی من داشته بازی مثبت ۱۸ می خریده حسابشو هک کردن حالا می ترسه پیگیری کنه کار خودش لو بر ...

بله مجازات حبس و جزای نقدی داره

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم