2789
اینکه ثابت بشه که تهمت زده به حبس و جزای نقدی محکوم میشه حبس هم از دو ماه به بالا

مرسی🌹

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰
صلح نامه رو ثبت محضری کنن میشه باطل گرد به چه صورت یه قطعه زمین صلح شده طرف میگه بخشیده به من در قبا ...

صلح نامه مالک خود زمین باید بره دفتر اسناد باطل کنند چنانچه بخواد به شما صلح کنند باید برن دفتر اسناد صلح نامه بنویست

ند

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانم یا آقای وکیل 

من یه سوال دارم

اینکه خونه و ماشین به نام مادر خانواده باشه و دارای دو فرزند دختر باشن بعد از فوت مادر دارایی که به نامش بوده کامل میرسه به شوهرش؟یعنی پدر خانواده

یا بین بچه هاش و شوهرش تقسیم میشه؟؟

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

سلام خانم میخواستم بدونم  اقسات مهریه بعد از اینکه تو دادگاه بین زن و مرد به توافق میرسه ومرد تعهد میده که میزان اقسات رو چطوری پرداخت کنه  ودر صورتی که حکم تعدیل هم براش رد شده به دلیل همین تعهد در اقساط حالا باز میتونه در تقاضای عدم اعسار از تعهد به نتیجه ی دلخواه برسه ممنونم از لطف شما

منو لایک کنید بیام سوال بپرسم

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧
اگر خانمی شهر دیگه دانشگاه قبول شه،همسر از لحاظ قانونی می‌تونه جلوی تحصیل را بگیره؟

همسر چنانچه موقع عقد نسبت به این قضیه توافق داشتید نمیتونند حرف بزنند ولی چنانچه در این قضیه صحبت نشده است زن نمیتونه بدون اجازه به شهر دیگه برای ادامه تحصیل برند

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

سیمکارت که سوزونده شده ب اسم غریبه هست ک معلوم نیست کیه .قاضی ممکنه دستور پرینتشو بده ؟ سیمکارت سوزونده شده اصن میشه ؟

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
همسر چنانچه موقع عقد نسبت به این قضیه توافق داشتید نمیتونند حرف بزنند ولی چنانچه در این قضیه صحبت نش ...

خانم موقع ازدواج دانشجو بوده شهر خودشون

الان ادامه تحصیل میخواد شهر دیگه بره

صلح نامه مالک خود زمین باید بره دفتر اسناد باطل کنند چنانچه بخواد به شما صلح کنند باید برن دفتر اسنا ...

مالک زمین بدون طرف که زمین به اون بخشیده شده میتونه این کارو بکنه

خیر

آخه من با یه نفر هستم قصدمون ازدواج به بابام نمیگن؟ 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام