2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این سایت کسی بهم فحاشی کرده باشه و اسکرین حرفاشو داشته باشم میتونم شکایت کنم؟ مثلا چند ماه دیگه چ ...

این‌کار انجام ندید به نفع شماست

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
کسی که متهم هست توی دادگاه یا بعدش می‌تونه پرونده خودشو ببینه یا فقط وکیل مطالعه می‌کنه 

وکیل میتونند مطالعه کنند

سلام ممنون میشم سوال منم جواب بدید

چندسال پیش یکی از دوستای همسرم چندتاچک به امانت به مادادتا برای خرید ماشین به امانت بذاریم 

بعد ما چندروز قبل از موعدچک حساب چک رو پرکردیم به خیال اینکه ایرانخودرو برداشت میکنه بعد اون آقا قبل از موعد چک کل حسابش رو خالی میکنه وکلا ناپدید میشه ماهم مجبورا دوبار پول ماشین رو مستقیم به ایرانخودرو دادیم واون آقام پیدانکردیم .حالا چک های اون آقا چندسالِ که دست ماست ...بنظرشما مامیتونیم بعداین همه سال به پولمون برسیم ؟؟؟؟اینکه باید چیکارکنیم؟؟؟

چرا؟

پرونده سازی میشه یک موقع سیستم بزنند شما شکایت کردید فردا یک‌جایی بخواهید استخدام بشید برای شما دردسر میشه

به یه نفر تهمت زدن و پرونده سازی کردن و اینا بعد این طرف هم الان به قید سند بیرونه چجوری میتونه ثابت کنه وکیل هم گرفتن ولی کاری نکرده تا حالا

من پروازیم...همیشه عشق باشد همیشه برکت....
سلام ممنون میشم سوال منم جواب بدید چندسال پیش یکی از دوستای همسرم چندتاچک به امانت به مادادتا برای ...

شما چک برکشت زدید..برگشت میزنید تاخیر تادیه چند سال میگیرد

به یه نفر تهمت زدن و پرونده سازی کردن و اینا بعد این طرف هم الان به قید سند بیرونه چجوری میتونه ثابت ...

وکیل که هست باید اطلاعات کافی به شما بده

شما چک برکشت زدید..برگشت میزنید تاخیر تادیه چند سال میگیرد

بله همون موقع برگشت زدیم ولی هیچ نشونی از اون آقا پیدانکردیم حتی خطشون رو عوض کردن. الان حدودا ۱۰سال میشه حسابشون هم همون موقع بستن

سلام منو شوهرم همش جزو بحث داریم همش منو میزاره خونه مادرم و می‌ره بیرون فقط وسیله برای بچه میخره خس ...

طلاق توافقی بگیرید بچه تا ۷ سال پیش شماست اینکه نخواهید نگهداری بچه بر عهده بگیرید دادگاه بچه به همسرتون میدن