2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 216 پست
قبلا شوهر منم مثل شوهر شما بود اصلا محل نمیداد خانوادشو میدید از خودش در میومد یه چند بار که باهاش ص ...

منم دقیقا حالم ازش بهم خورده بهش اس دادم از چشمم افتادی فکر نمیکردم تا این حد نامرد باشی و بی وژدان سپارمت ب خدا که جاحق نشسته اونم جواب نداد

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسه روزی ه حالم بهتر شده قبلاً روزی ۵.۶ بار بالا میاوردم الان دیگه حداقل بالا نمیارم احساس سبکی میک ...

خدا کمکت کنه و دیگه این ویار تموم بشه عزیزم ایشالا این هفته خوبی دیگه 

منم همش شبا ب شوهرم میگفتم بچرو ببر ببینن چون همسایه ایم میرفتن نیم ساعته میومدن چون باخانواده شوهرم ...

ایشالا مشکلت حل بشه چه دل پاکی داری میذاری بچه رو ببینند 

من چکار کنم خودمو  راحت کنم توروخدع ی راهی ب من بدین

هیچی هیچی بخاطر بچه هیچی هیچی اگه عقل داشتم بچه نمیاوردم بخدا فقط توکل توکل دعا چه میشه کرد

باور کنید من خیلی سختی کشیدم  ولی بهترین راه اینه که دور از خانواده شوهرت زندگی کنی من الان ۵ ساله با خانوادش رفتو آمد ندارم اخلاقش خیلی بهتر شده فقط منو بچمونو داره خودشم سر دعوا با خانوادش نمیره ولی به مرور زمان درست میشه ولی باید سختی ها رو تحمل کنی 

بله ولی ایندفعه نزد 

سر پسرم میگفت ایشالا خودتو بچت بمیرین سر این خواست آدم بشه بازم خره بهش گفتم حضانت بچمو بده این همون یه که میگفتی دورازجون بمیره گفت من ی حرف مفتی زدم سر این حداقل نگفت 

باور کنید من خیلی سختی کشیدم  ولی بهترین راه اینه که دور از خانواده شوهرت زندگی کنی من الان ۵ س ...

میدونم عزیزم تحمل کنیم من جدا زندگی میکنم هفته ای بار میبینمشون ولی مشکل من شوهرمه آدم نمیشه

ایشالا مشکلت حل بشه چه دل پاکی داری میذاری بچه رو ببینند 

الان ک دیگ اونازنگ زدن دعوتم کردن رفت وامدمیکنم فداتشم عشقم خیلی گلی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
الان ک دیگ اونازنگ زدن دعوتم کردن رفت وامدمیکنم فداتشم عشقم خیلی گلی

خداروشکر ایشالا خوشت باشع همیشه عزیزم و بگی بخندی باشوهرتون بچت و همه کسایی که اینجا بودن باهاشون حرف زدم

خداروشکر ایشالا خوشت باشع همیشه عزیزم و بگی بخندی باشوهرتون بچت و همه کسایی که اینجا بودن باهاشون حر ...

باشوهرم یکم ب مشکل برخوردم با دل پاکت برام دعامیکنی مشکلم حل بشه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉