بچه ها اگه باشوهرتون قهر باشین و مقصر اون باسه بعد از کار که میاد خونه تحویلش میگیرین من شوهرم جوشکاره چشمشو جوش زده اصلا محلش نمیدم اونم عصبی شده اخه دیشب که خونه مامانش بودیم اصلا تحویلم نمیگرفت باهمه خوب بود جز من درصورتی که باردارم و دوروز تموم با جون دل ازش مراقبت کرده بودم خودمم جفتم پایین ولی الان دلم شکسته ازش شما جا من بودین چه میکردین
باور کنید من خیلی سختی کشیدم ولی بهترین راه اینه که دور از خانواده شوهرت زندگی کنی من الان ۵ ساله با خانوادش رفتو آمد ندارم اخلاقش خیلی بهتر شده فقط منو بچمونو داره خودشم سر دعوا با خانوادش نمیره ولی به مرور زمان درست میشه ولی باید سختی ها رو تحمل کنی
سر پسرم میگفت ایشالا خودتو بچت بمیرین سر این خواست آدم بشه بازم خره بهش گفتم حضانت بچمو بده این همون یه که میگفتی دورازجون بمیره گفت من ی حرف مفتی زدم سر این حداقل نگفت
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
خداروشکر ایشالا خوشت باشع همیشه عزیزم و بگی بخندی باشوهرتون بچت و همه کسایی که اینجا بودن باهاشون حر ...
باشوهرم یکم ب مشکل برخوردم با دل پاکت برام دعامیکنی مشکلم حل بشه
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉