2777
2789
عنوان

قهر

2803 بازدید | 216 پست

بچه ها اگه باشوهرتون قهر باشین و مقصر اون باسه بعد از کار که میاد خونه تحویلش میگیرین من شوهرم جوشکاره چشمشو جوش زده اصلا محلش نمیدم اونم عصبی شده اخه دیشب که خونه مامانش بودیم اصلا تحویلم نمیگرفت باهمه خوب بود جز من درصورتی که باردارم و دوروز تموم با جون دل ازش مراقبت کرده بودم خودمم جفتم پایین ولی الان دلم شکسته ازش شما جا من بودین چه میکردین

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

بمن خونشون میگه خودشو تکون نمیده البته جوری که من بشنوم بعد پاشدم مادرشوهرم گفت برو بشین بخاطر جفت پایینم ۳۰ روز هرروز آمپول میزدم درصورتی که اصلا کمک نمیکنه بهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش حرف بزن همین

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

ما قهر نمیکنیم اصلا قانون خونمونه که با حرف همه چیو حل میکنیم 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

حرف نزن باهاش ولی غذاخوردنو چایی و اینارو همه اینارو با اخم انجام بده تا عذاب وجدان بگیره معذرت بخواد

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

۳ جا  اختلاف و دلخوری  و عصبانیت رو بذارید کنار 

بیماری  / گرفتاری /  دور از جون همه  عزا 

اجازه بدید  حال شون بهتر شه ، در فرصت مناسب  حرف بزنید و  حل کنید مشکل تونو 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بهش محل نمی دادم 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

میخوام نکنم تا چند وقت چون هرچی توجه میکنم آخر دستمزدم میده اما امشب هیچی براش نبردم اونم هیچی نخورد

من اگه جات بودم خیلی خیلی عادی رفتار میکردم باهاش اصلنم گرم نمیگرفتم باهاش تا خودش بیاد

منم محلش ندادم خیلی دیشب دلم از دستش شکست

۳ جا  اختلاف و دلخوری  و عصبانیت رو بذارید کنار  بیماری  / گرفتاری /  دور ...

من اینطوری نیستم ولی وقتی میبینم دستمزدم میده اصلا دوست ندارم محلش بدم

حرف نزن باهاش ولی غذاخوردنو چایی و اینارو همه اینارو با اخم انجام بده تا عذاب وجدان بگیره معذرت بخوا ...

نمیخوام اصلا ببینمش خیلی نامرده پشت ادمو خالی میکنه ازمن توقع همه کاری داره بخدا نمیتونم خون ریزی دارم جفتم پایین بچه کوچیک