بچه ها اگه باشوهرتون قهر باشین و مقصر اون باسه بعد از کار که میاد خونه تحویلش میگیرین من شوهرم جوشکاره چشمشو جوش زده اصلا محلش نمیدم اونم عصبی شده اخه دیشب که خونه مامانش بودیم اصلا تحویلم نمیگرفت باهمه خوب بود جز من درصورتی که باردارم و دوروز تموم با جون دل ازش مراقبت کرده بودم خودمم جفتم پایین ولی الان دلم شکسته ازش شما جا من بودین چه میکردین
بمن خونشون میگه خودشو تکون نمیده البته جوری که من بشنوم بعد پاشدم مادرشوهرم گفت برو بشین بخاطر جفت پایینم ۳۰ روز هرروز آمپول میزدم درصورتی که اصلا کمک نمیکنه بهم
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
ما قهر نمیکنیم اصلا قانون خونمونه که با حرف همه چیو حل میکنیم
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭