بچه ها اگه باشوهرتون قهر باشین و مقصر اون باسه بعد از کار که میاد خونه تحویلش میگیرین من شوهرم جوشکاره چشمشو جوش زده اصلا محلش نمیدم اونم عصبی شده اخه دیشب که خونه مامانش بودیم اصلا تحویلم نمیگرفت باهمه خوب بود جز من درصورتی که باردارم و دوروز تموم با جون دل ازش مراقبت کرده بودم خودمم جفتم پایین ولی الان دلم شکسته ازش شما جا من بودین چه میکردین
من هیچ وقت با شوهرم قهر نمکنم ۱۵ سال ازدواج کردم اتفا قا به این جور شوهرا اینقد برعکس باید محبت کنی خجالت بکشن ولی به دردش برس این مسائل تو زندگی هر کسی اتفاق میفته شوهر منم جوشکار اتفاقی براش بیفته تا صب میشینم بالا سرش
اسی توجه نکن منم قبلا شوهرم جلو خانوادش اصلا بامن حرف نمیزد ی مدت رفت امدنکردم الان تحویلم میگیره
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من هیچ وقت با شوهرم قهر نمکنم ۱۵ سال ازدواج کردم اتفا قا به این جور شوهرا اینقد برعکس باید محبت کنی ...
گاهیم مردا جنبه محبتو ندارن من بی توجهی کنم شوهرم خیلی سمتم میاد
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
خب من کردم ولی نتیجه نداده چیکارکنم برم خودمو بچسبونم بهش وقتی با همه خوبه بامن بد چیکارکنم محبت کنم ...
قبلا شوهر منم مثل شوهر شما بود اصلا محل نمیداد خانوادشو میدید از خودش در میومد یه چند بار که باهاش صحبت کردم بین صحبتام بهش کنم کاری نکن ازت نفرت پیدا کنم سر نماز مدام نفرینت کنم
بله عزیزم تقویتی دو نوع کلسیم ویتامین ای و زینک خارجی البته تاثیری رووزنم نداشته شما حالتاتون چیه عز ...
دوسه روزی ه حالم بهتر شده قبلاً روزی ۵.۶ بار بالا میاوردم الان دیگه حداقل بالا نمیارم احساس سبکی میکنم دو نوع قرص آهن میخورم اسماش یادم نیست کلسیم هم دوتا یکی جویان یکی گچی ویتامین د۳ لوووتیروکسین امگا۳ از صبح تا شب ۶,۷ تا قرص میخورم دوهفته اصلا غذا نخوردم به خاطر ویار شدید
منم همش شبا ب شوهرم میگفتم بچرو ببر ببینن چون همسایه ایم میرفتن نیم ساعته میومدن چون باخانواده شوهرم قهربودم