2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 216 پست
من وزن کم کردم تهو شدید داشتم الان بگیر نگیره از بوی غذا متنفرم هنوزم اشتهام کم شده و  پایین شک ...

استاترهموني كه اونشب گفتي خدانكنه بچه ام دختر شه چيشه معلوم شد 😍

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم الان جون خودت وبچه ات واجب تره خدايي نكرده بلايي سرتون نياد كه همين شوهرت ولت نميكنه اول به خو ...

خودشون نمیفهمن که 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
نه بابا میگم دختر بشه

اره عزيزم اشتباه نوشتم يه ن اضافه شده😁انشالله كه خدابهت يه دخمل نازوهمدم بده تنت سلامت باشه به همسرتم عقل بده امين😘😂

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
من وزن کم کردم تهو شدید داشتم الان بگیر نگیره از بوی غذا متنفرم هنوزم اشتهام کم شده و  پایین شک ...

منم دقیقا بعضی وقتا توی شکمم احساس لرزش میکنم پس این بچمه 

اشتهام افتضاح کم شده ۱۰ کیلو از قبل بارداری کم کردم  قرص چی مصرف می‌کنید ببخشید اینقدر سوال میپرسم

یه سیب زمینی ورق کن برو بزار رو چشمش  خجالت زده میشه کافیه

عی من بخدا دفعات قبل نمیخوابیدم هی مثل گاو می پرسیدم خوب شدی چیزی میخوای یان خجالت وقتی باید بکشه که سه روز نگون نخورد من عین پروانه بالا سرش بودم ولی چه کرد اخرش

منم دقیقا بعضی وقتا توی شکمم احساس لرزش میکنم پس این بچمه  اشتهام افتضاح کم شده ۱۰ کیلو از قبل ...

بله عزیزم تقویتی دو نوع کلسیم ویتامین ای و زینک خارجی البته تاثیری رووزنم نداشته شما حالتاتون چیه عزیزم