2777
2789
عنوان

زرنگا بیان

80 بازدید | 3 پست

ما رفتیم در خریدیم طرف اومده دستگیره و لولا در رو هم ۵۸/۵۰۰ برامون کیلویی کشیده و حساب کرده و هم جداگانه حساب کرده ،نصب و همه چیش بعهده خودشه و بدون اجازه ورق۱۰۵ هزارتوانی بعضی جاها رو گذاشته

بنظرت سرمون کلاه گذاشته؟

بله

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

بنظرم با یکی  دو تا  در سازِ  دیگه  صحبت کنید  و از اونها بپرسید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم با یکی  دو تا  در سازِ  دیگه  صحبت کنید  و از اونها بپرسید

ما درا رو کیلیویی کشیدیم با لولا و دستگیره کلا چهار میلیون 

حالا میگه پول دستگیره و لولا رو هم جدا بدید من ورق ۱۰۵ تومنی هم گذاشتم در حالیکه ما برای ۵۸ تومنی طی کرده بودیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز