افسردگی دارم و دارهایی که مصرف میکردم تموم شده...اون تایمی که داروهای ضدافسردگیمو مصرف میکردم حالم خوب بود ولی دوباره برگشته.
قصد اقدام برای بارداری دارم. حوصله ندارم برم دکتر دوباره برام دارو بنویسه. رفتم داروخونه اما بدون نسخه بهم دارو نداد😑... اصن موندم...از یه طرف میگم قصد بارداری دارم خطرناکه دارو مصرف کنم. از یه طرفم از لحاظ روحی داغونم... شما بودین چیکار میکردین...
نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان که میخای اقدام به بارداری کنی وقت مناسب واسه ریسک کردن و داروی سرخود خوردن نیس
چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای
خب اول به فکر حال خودت باش نه اینکه چون ۳ ساله ازدواج کردین و همه چشم به راه بچه شمان مگه بچه رو برای مردم میارید؟اون طفلی چه گناهی داره مامانش بعد به دنیا اومدنش مشکل افسردگی داشته باشه و اینکه فک کن با این اوضاع باردارم شدی چون زمینه داری احتمال قوی دچار افسردگی بعد زایمانم بشی که قوز بالا قوز میشه یه دوره ای دارو بخور کم کم ترکش کن هر وقت احساس کردی حالت بهتر شده اگه به دکتر باشه هی زیادش میکنه ممکنه بعد قطع دارو مدتی پریشون باشی اما کم کم برمیگردی به حالت اولیت نه کامل اما بهتر میشی