2821
2789
عنوان

چیکار کنم🤕

221 بازدید | 24 پست

افسردگی دارم و دارهایی که مصرف میکردم تموم شده...اون تایمی که داروهای ضدافسردگیمو مصرف میکردم حالم خوب بود ولی دوباره برگشته.

قصد اقدام برای بارداری دارم. حوصله ندارم برم دکتر دوباره برام دارو بنویسه. رفتم داروخونه اما بدون نسخه بهم دارو نداد😑... اصن موندم...از یه طرف میگم قصد بارداری دارم خطرناکه دارو مصرف کنم. از یه طرفم از لحاظ روحی داغونم... شما بودین چیکار میکردین...

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دلیل افسردگی ت  چیه  بعد برو سراغ درمانش

خیلی قدیمیه...مربوط ب الان نیس...ولی درمان نشده کهنه شده .دکتر گفت درمانش سخت و زمان بره

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
افسردگی رو ریشه ای درمان کن.  و این که مشاوره رو ادامه بده.  حتما درمان شو بعد باردار شو ...

ججوری ریشه ای ؟

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤
افسردگی رو ریشه ای درمان کن.  و این که مشاوره رو ادامه بده.  حتما درمان شو بعد باردار شو ...

درمان افسردگیم شایدخیلی بیشتر از یک سال طول بکشه🤕... سه ساله ازدواج کردم... همه چشمشون ب ماس ک کی بچه دار میشیم🤕... حس خوبی نیس

خب برو پیش روانپزشکت به هرسختی که هس 

الان که میخای اقدام به بارداری کنی وقت مناسب واسه ریسک کردن و داروی سرخود خوردن نیس

چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای 
درمان افسردگیم شایدخیلی بیشتر از یک سال طول بکشه🤕... سه ساله ازدواج کردم... همه چشمشون ب ماس ک کی ب ...

عزیزم به حرف بقیه توجه نکن اگه تو بارداری بدتر شی خیلی اذیت میشی 

درمان رو شروع کن و بخواه روحیت رو قوی کن انشاالله زودتر خوب میشی 

همزمان با متخصص زنان مشورت کن کمکت میکنه. 

بالاخره برا هر کاری یه راهی هست 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

یاخدا  تومنی یامن توام  منم بخدا ۳ساله  بچه دارنمیشم دکترم حوصله ندارم ی گناهی ازقدیم انجام دادم افسرگی دارم

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
ججوری ریشه ای ؟

باید تحت نظر باشه دیگه مرتب جلسات رو ادامه بده

داروها کم کم... کم بشه تا قطع شه کامل 

ریشه مشکلش رو با کمک روانشناس پیدا کنه و باهاش کنار بیاد و حلش کنه. 

تغییر طبع هم میتونه کمکش کنه

سوداوی ها بیشتر فکرای منفی و بیماری‌های روحی میگیرن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
خب برو پیش روانپزشکت به هرسختی که هس  الان که میخای اقدام به بارداری کنی وقت مناسب واسه ریسک ک ...

رفتم دو جلسه... دارو بهم داد... خوبم وقتی دارو مصرف میکنم... ولی شوهرم زیاد موافق نیس با دارو... میگه عوارض داره دوس ندارم بخوری...بداخلاق شدم سر چیزای کوچیک میپرم بهش... دست خودم نیس . داد میزنم ناجور... خودشم اذیت میشه ها ولی راضی نیس باز دارو مصرف کنم🤔

باید تحت نظر باشه دیگه مرتب جلسات رو ادامه بده داروها کم کم... کم بشه تا قطع شه کامل  ریشه مش ...

چه جالب ب طبع هم هست پس

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤

خب اول به فکر حال خودت باش نه اینکه چون ۳ ساله ازدواج کردین و همه چشم به راه بچه شمان مگه بچه رو برای مردم میارید؟اون طفلی چه گناهی داره مامانش بعد به دنیا اومدنش مشکل افسردگی داشته باشه و اینکه فک کن با این اوضاع باردارم شدی چون زمینه داری احتمال قوی دچار افسردگی بعد زایمانم بشی که قوز بالا قوز میشه یه دوره ای دارو بخور کم کم ترکش کن هر وقت احساس کردی حالت بهتر شده اگه به دکتر باشه هی زیادش میکنه ممکنه بعد قطع دارو مدتی پریشون باشی اما کم کم برمیگردی به حالت اولیت نه کامل اما بهتر میشی