2777
2789
عنوان

چیکار کنم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 24 پست
یاخدا  تومنی یامن توام  منم بخدا ۳ساله  بچه دارنمیشم دکترم حوصله ندارم ی گناهی ازقدیم ...

شما بچه دار نمیشی یا خودت نمیخوای؟؟؟... باز خوبع دلیل افسردگیتو میدونی🤕...من حتی نمیدونم چرا در این حد داغونمممم...

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درمان افسردگیم شایدخیلی بیشتر از یک سال طول بکشه🤕... سه ساله ازدواج کردم... همه چشمشون ب ماس ک کی ب ...

مگه شما بخاطر بقیه بچه میارید؟؟؟؟ فکر کن افسردگی داشته باشید و بچه دار بشید میدونید چه بالایی سر روح لطیف اون بچه میارید؟؟؟ واقعا درک نمیکنید این مطلبو اول افسردگی تو درست کن بعد بچه دارشو اون بچه چه گناهی کرده تازه الانم که اصلا دیر نیست ۱ سال دیگ بچه دار بشید خود فامیلای ما تو ۴ و ۵ سال بعد ازدواج بچه دار شدن

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
شما بچه دار نمیشی یا خودت نمیخوای؟؟؟... باز خوبع دلیل افسردگیتو میدونی🤕...من حتی نمیدونم چرا در این ...

بچه دارمیشم خودم نمیرم دکتر

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
شما بچه دار نمیشی یا خودت نمیخوای؟؟؟... باز خوبع دلیل افسردگیتو میدونی🤕...من حتی نمیدونم چرا در این ...

علایمتون چیه؟منم تازه شروع کردم دارومیخورم.البته چندساله پیش ی دوره خوردم

مامان دوتادخترگل
علایمتون چیه؟منم تازه شروع کردم دارومیخورم.البته چندساله پیش ی دوره خوردم

حوصله  ی هیچکاری رو ندارم

ناامیدم نسبت ب آینده

اشکم دم مشکمه

غرغرو شدم

حساس و زودرنج

به شدت عصبی ام و سریع سر مسائل کوچیک ب هم میریزم

چیزایی ک قبلا دوست داشتمو خوشحالم میکرد دیگه الان خوشحالم نمیکنه

از همه فاصله گرفتمو رفت امدمو کم کردم

به کارای خونمم نمیرسم

و یه عالمه علامت دیگه🤕😑😐

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
حوصله  ی هیچکاری رو ندارم ناامیدم نسبت ب آینده اشکم دم مشکمه غرغرو شدم حساس و زودرنج به شد ...

واای مثل منی!من سرگیجه شدیدوتیکم دارم متاسفانه.داروچی مصرف میکردی؟

مامان دوتادخترگل
واای مثل منی!من سرگیجه شدیدوتیکم دارم متاسفانه.داروچی مصرف میکردی؟

دور اولی که رفتم پیش روانپزشک داکسیپین و فلوکستین داد که زیاد قوی نبود

اما دفه ی بعد پیش یه دکتر دیگه رفتم واسم الانزاپین و سرترالین نوشت که خوب بود

متاسفانه بدون نسخه نمیدن🤕... منم حوصله ندارم دوباره برم دکتر🤕...

بخاطر همین فلوکستین که ضدافسرگی و آرامبخش خفیفه رو فعلا دارم مصرف میکنم چون بدون نسخه هم میدن.. از هیچی بهتره...

دور اولی که رفتم پیش روانپزشک داکسیپین و فلوکستین داد که زیاد قوی نبود اما دفه ی بعد پیش یه دکتر دی ...

من دوره اول زاناکس .الان انستراباپوکسایدفعلا که تاثیرنداشته

مامان دوتادخترگل