انتظار داشتم نامزدم عشقم همه زندگیم تولد مو تبریک بگه اونم اولین تولدم که کنارش بودم چه جور نگفته یعنی یادش رفته ؟ یادش نرفته 😭😭 مطمئنم یادشکه نرفته 😭😭😭 پس چرا نگفت خودش پریشب گفت داشتم واسه تولدت سوپرایز درست میکردم خراب کردی همه چی و ( دعوا داشتیم میکردیم) ولی دوست کردیم بعدش چرا نگفت بهم من اون فقط پنج روز فاصله های تولدمون چجور دیگه ممکنه نگفته باشه 😭😭😭 ای خدا😭😭😭 دلم هیلی شکست همه آشنا و دوستا فامیلامون تولدمو،تبریک گفتن همشون بهترین کار هارو واسم کردن استوری و تبریک و ..... پس چرا فقط نامزدم یادش بود مطمئنم بود 😭😭😭😭
متاسفم عزیزم 😔💔 معذرت می خوام ولی این بی لیاقتی خودشو میرسونه(ببخشید اگه ناراحت شدی از حرفم) اما ...
الکی دلش خون نکن شاید یادش رفته خب
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
چجوری آخه من بی سیاست منه مظلوم آخه چجور به خدا دلم انقدر شکست اولین تولدم😭😭😭 جالب اینجاست پنج روز فقط،پنج روز فاصله داریم من بیست دی اون بیست و پنج آخه چرااا😭😭😭 شیطونه میگه برو تولدشو تبریک بگم که یادش،بیوفته بعد گفت ببخشید و .... بگم غلط کردی و ...😭😭😭
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁