انتظار داشتم نامزدم عشقم همه زندگیم تولد مو تبریک بگه اونم اولین تولدم که کنارش بودم چه جور نگفته یعنی یادش رفته ؟ یادش نرفته 😭😭 مطمئنم یادشکه نرفته 😭😭😭 پس چرا نگفت خودش پریشب گفت داشتم واسه تولدت سوپرایز درست میکردم خراب کردی همه چی و ( دعوا داشتیم میکردیم) ولی دوست کردیم بعدش چرا نگفت بهم من اون فقط پنج روز فاصله های تولدمون چجور دیگه ممکنه نگفته باشه 😭😭😭 ای خدا😭😭😭 دلم هیلی شکست همه آشنا و دوستا فامیلامون تولدمو،تبریک گفتن همشون بهترین کار هارو واسم کردن استوری و تبریک و ..... پس چرا فقط نامزدم یادش بود مطمئنم بود 😭😭😭😭
چجور بهش بگم تولدم بود دریغ از یه محبت تو یه تبریک ساده هم میتونستی بگی 😭😭😭😭 یا ذوق و شوق از خواب بیدار شدم رفتم سراغ گوشیم که مثلا یادشه 😭😭😭 هی حس میکردم میخواد تولدمو تبریک بگه محل هم نداد😭😭😭
همین الان یه تاپیک خوندم خانومه تازه فهمید تولد شوهرشه
خب انسان فراموشکاره پیش میاد
من خودم ی مناسبتی تا روز قبلش یادم بود بعد روز موعد نه
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
حالا ک تموم نشده تاآخر شب وقت هست اگر بازم نگفت حتما ازش دلیلش رو بپرس و تو تولدشو تبریک بگو کادو هم بده بزار اون فهم و شعور رو از تو یاد بگیره
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖