2777
2789
عنوان

تولدم بود😭😭😭😭😭

725 بازدید | 65 پست

انتظار داشتم نامزدم عشقم همه زندگیم تولد مو تبریک بگه اونم اولین تولدم که کنارش بودم چه جور نگفته یعنی یادش رفته ؟ یادش نرفته 😭😭 مطمئنم یادشکه نرفته 😭😭😭 پس چرا نگفت خودش پریشب گفت داشتم واسه تولدت سوپرایز درست میکردم خراب کردی همه چی و ( دعوا داشتیم میکردیم) ولی دوست کردیم بعدش چرا نگفت بهم من اون فقط پنج روز فاصله های تولدمون چجور دیگه ممکنه نگفته باشه 😭😭😭 ای خدا😭😭😭 دلم هیلی شکست همه آشنا و دوستا فامیلامون تولدمو،تبریک گفتن همشون بهترین کار هارو واسم کردن استوری و تبریک و ..... پس چرا فقط نامزدم یادش بود مطمئنم بود 😭😭😭😭 

راحت نگذر ازین قضیه و به روش بیار.

تجدید نظر کن.

❤اینقدر پای پدر و مادرت را ببوس تا به گریه بیفتد و دلش از شما راضی شود و از ته دل دعایت کند،آنگاه خداوند همه درهایی که به روی خود بسته ای را بازمیکند❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت هم مبارک گل قشنگم. امیدوارم کبوتر عشق رو بوم خونت بشینه.

❤اینقدر پای پدر و مادرت را ببوس تا به گریه بیفتد و دلش از شما راضی شود و از ته دل دعایت کند،آنگاه خداوند همه درهایی که به روی خود بسته ای را بازمیکند❤

چجور بهش بگم تولدم بود دریغ از یه محبت تو یه تبریک ساده هم میتونستی بگی 😭😭😭😭 یا ذوق و شوق از خواب بیدار شدم رفتم سراغ گوشیم که مثلا یادشه 😭😭😭 هی حس میکردم میخواد تولدمو تبریک بگه محل هم نداد😭😭😭 

همین الان یه تاپیک خوندم خانومه تازه فهمید تولد شوهرشه

خب انسان فراموشکاره پیش میاد

من خودم ی مناسبتی تا روز قبلش یادم بود بعد روز موعد نه

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

ی خانمی تاپیک زده بود ک امروز تولد شوهرش بود و یادش رفته بود😂😂

امروز تولد مادر من هم بود کیکش تاپیک یکی مونده ب اخرمه

درکل تولدت مبارک عزیزم انشالله ک ی سوپرایز خوب میشی جانا

خدایا اندکی نظر کن تا حال دلم خوب شود🌊        

حالا ک تموم نشده تاآخر شب وقت هست اگر بازم نگفت حتما ازش دلیلش رو بپرس و تو تولدشو تبریک بگو کادو هم بده بزار اون فهم و شعور رو از تو یاد بگیره

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

متاسفم عزیزم 😔💔

معذرت می خوام ولی این بی لیاقتی خودشو میرسونه(ببخشید اگه ناراحت شدی از حرفم)

اما من به شخصه تولدتو تبریک میگم عزیزمممممممممم😍😘🥳❤❤

فمینیست😉🤞🏻