انتظار داشتم نامزدم عشقم همه زندگیم تولد مو تبریک بگه اونم اولین تولدم که کنارش بودم چه جور نگفته یعنی یادش رفته ؟ یادش نرفته 😭😭 مطمئنم یادشکه نرفته 😭😭😭 پس چرا نگفت خودش پریشب گفت داشتم واسه تولدت سوپرایز درست میکردم خراب کردی همه چی و ( دعوا داشتیم میکردیم) ولی دوست کردیم بعدش چرا نگفت بهم من اون فقط پنج روز فاصله های تولدمون چجور دیگه ممکنه نگفته باشه 😭😭😭 ای خدا😭😭😭 دلم هیلی شکست همه آشنا و دوستا فامیلامون تولدمو،تبریک گفتن همشون بهترین کار هارو واسم کردن استوری و تبریک و ..... پس چرا فقط نامزدم یادش بود مطمئنم بود 😭😭😭😭
آخه خودش پریشب گفت داشتم برات استوری درست میکردم واسه تولدت .... چی شد الان یادش رفت چی شد وقتی پنج ...
به خودت یادآوری کن انسان از نسیان میاد و فراموشکار و پیش میاد چرا اینجوری میکنی با خودت انگا خیانت کرده
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
پی ام بده بگو تولدم بود هااااااا من به شما تبریک گفتم آقای فلان شما یادت رفتتتت در این حد ب فکرم رسی ...
آخه رووم نمیشه چجور بگم 😞😞 منو اون از هم دوریم شهرامون جداست مگر با یه پیامکی استوری چیزی ولی اون خودش پریشب گفت دارم واسه تولدت استوری مبزارم پس چرا نزاشت 😭😭😭دلم خیلی شکست هر چی میرفتم جلوتر انگار نه انگار 😭😭😭
آخه رووم نمیشه چجور بگم 😞😞 منو اون از هم دوریم شهرامون جداست مگر با یه پیامکی استوری چیزی ولی اون ...
جات بودم الان یه پیامک میزدم که تولد دردونه قلبتهههه 😐☀️
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
میخوام سر سنگین جوابشو بدم بدم ؟ وقتی هم گفت چته دیگه جواب نمیدم بعدش هم میگم تولدمه امشب میخوام برم ...
چ رفتار بچگانه ای
چندسالته ۱۸ سالم بود اینجوری بودم
چجوری بگم نمیتونم بگم میخوام بفهمونم چجور بفهمونم ای خداا😭😭😭😭
چرا انقد زندگی سخت میکنی ادم عصبی میشه
همونی ک بهت گفتم با دلبری بهش بفهمون نه دعوا و قهر چرا خودتون عصبی میکنید مگه زندگی چند روز