انتظار داشتم نامزدم عشقم همه زندگیم تولد مو تبریک بگه اونم اولین تولدم که کنارش بودم چه جور نگفته یعنی یادش رفته ؟ یادش نرفته 😭😭 مطمئنم یادشکه نرفته 😭😭😭 پس چرا نگفت خودش پریشب گفت داشتم واسه تولدت سوپرایز درست میکردم خراب کردی همه چی و ( دعوا داشتیم میکردیم) ولی دوست کردیم بعدش چرا نگفت بهم من اون فقط پنج روز فاصله های تولدمون چجور دیگه ممکنه نگفته باشه 😭😭😭 ای خدا😭😭😭 دلم هیلی شکست همه آشنا و دوستا فامیلامون تولدمو،تبریک گفتن همشون بهترین کار هارو واسم کردن استوری و تبریک و ..... پس چرا فقط نامزدم یادش بود مطمئنم بود 😭😭😭😭
خب چه کار کنم اینا واسه ما خیلی مهمه وقتی طرف پنج روز فاصله تولدشون از همه مهمتر از دیشب منتظر خیلی ذوق که میخواد برام چه کار کنه وقتی اولین تولدت کنار اونه خب من به غیر از دل شکستم ..😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب چه کار کنم اینا واسه ما خیلی مهمه وقتی طرف پنج روز فاصله تولدشون از همه مهمتر از دیشب منتظر خیلی ...
خب ۵ روز باشه درک میکنم ادم ناراحت میشه
اما دیگ خیلی داری از کاه _کوه میسازی
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
همونی ک بهت گفتم با دلبری بهش بفهمون نه دعوا و قهر چرا خودتون عصبی میکنید مگه زندگی چند روز
به خدا من صبح تا شب دارم همش با دلبری و .... خانومتون محترمانه همش میبریم تو دل خودم بر عکس اون. تا یخ چیزی میشه آنقدر منت میزاره سرم خب بابا این یکی تولدم بود چجور دیگه میتونم چشم پوشی بریزمکنم تو دل خودم من مطمئنم یادش بود بعد جالب اینجاست نمیدونم چه سالروز پسر داییش بود اون تبریک گفت منو نه 😭😭😭
چجوری آخه من بی سیاست منه مظلوم آخه چجور به خدا دلم انقدر شکست اولین تولدم😭😭😭 جالب اینجاست پنج رو ...
تولدش فقط یه تبریک بگو و یه استوری.
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
به خدا من صبح تا شب دارم همش با دلبری و .... خانومتون محترمانه همش میبریم تو دل خودم بر عکس اون. تا ...
نمیدونم عزیزم برو بکشش من یکی دیگه هیچ حرفی ندارم😐
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
ممنونم گلم برای همه وقتایی که برام گذاشتی 🙂❤ میزم باهاش،صحبت میکنم آخرش هم قهر تابفهمه 😑
ان شا الله به خیر بگذره