2777
2789
اره اصفهان

شهر حودتون کجاس خیلی دورون ؟با عشقت از الان صحبت کن مهمه برات ک زودزود سر بزنین

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
شهر حودتون کجاس خیلی دورون ؟با عشقت از الان صحبت کن مهمه برات ک زودزود سر بزنین

ببین من کوردم غرب کشورم طرفم اصفهان...قبلاهم چن سالی اصفهان بودیم بخاطرشغل بابام نظامیه و بهمم گفته هردوماه ی ماه یبارمیبرمت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من کوردم غرب کشورم طرفم اصفهان...قبلاهم چن سالی اصفهان بودیم بخاطرشغل بابام نظامیه و بهمم گفته ...

یکم دورین ولی خب بستگی ب روحیت داره خوب فک کن ببین چقدر طاقت داری بعد تصمیم بگیر عزیزم انشاءلله ک خوشبخت میشی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
یکم دورین ولی خب بستگی ب روحیت داره خوب فک کن ببین چقدر طاقت داری بعد تصمیم بگیر عزیزم انشاءلله ک خو ...

اخه ۱۳سال دوسش دارم قبول کن جوابش کنم سخته همیشه دوس داشتم باعشق ازدواج کنم

اخه ۱۳سال دوسش دارم قبول کن جوابش کنم سخته همیشه دوس داشتم باعشق ازدواج کنم

خیلی درکت میکنم من ۵ سال با یکی بودم اگه خیانت نمیگرد اخرش هر چی میگف قبول میکردم انقدر عاشقش بودم ت ام توکل کن ب خدا ولی خانوادت سخت گیری کردن جلوشونو نگیر همسرت برا رسیدن بهت بیشتر تلاش کنه

خیلی درکت میکنم من ۵ سال با یکی بودم اگه خیانت نمیگرد اخرش هر چی میگف قبول میکردم انقدر عاشقش بودم ت ...

پناه برخدا هرچی خیر و صلاحم خدارقم بزنه..چرامکه الان ازدواجت چجوریه سنتی یاعشق

پناه برخدا هرچی خیر و صلاحم خدارقم بزنه..چرامکه الان ازدواجت چجوریه سنتی یاعشق

الان سنتی دیگع اون خیانت کرد بهم منم با همسرم ازدواج کردم ولی عشقی ک ب اون داشتم ی چیز دیگه بود نمیدونم چرا اخرش اینجوری تموم شد

الان سنتی دیگع اون خیانت کرد بهم منم با همسرم ازدواج کردم ولی عشقی ک ب اون داشتم ی چیز دیگه بود نمید ...

الان خوشبختی کنارهمسرت...دلت فکرت نمیره پیش عشق قبلی

الان خوشبختی کنارهمسرت...دلت فکرت نمیره پیش عشق قبلی

بعصی وقتا میره ولی بعدش میگم اگه عشق واقعی بود خیانت نمیکرد 

بد نیس عزیزم فعلا عقدم مشکلات مالی و اینا زیاده ولی امیدم بخداس

بعصی وقتا میره ولی بعدش میگم اگه عشق واقعی بود خیانت نمیکرد  بد نیس عزیزم فعلا عقدم مشکلات ...

اخی الهی خوشبخت بشی فدات شم..چکارس اقات خونه و ماشین داره

بعصی وقتا میره ولی بعدش میگم اگه عشق واقعی بود خیانت نمیکرد  بد نیس عزیزم فعلا عقدم مشکلات ...

من طرفم خیانت کرد بارهاخودمم پروندمشون ولی بازدلی خودم دوس داشت خخخ چ بی عاریم ک بازبپاش موندم حالاهم قراره بیادخواستگاری مادرم مخالف میگ نکنه بی طاقت شی هرچن چن سال توشهرشون بودیم 

اخی الهی خوشبخت بشی فدات شم..چکارس اقات خونه و ماشین داره

خونه اره ماشینمونو فروختیم موقع ارزونی یهو گرون شد ولی ماه ۱۲ اگه خدا بخواد دوباره میگیریم 😍

من طرفم خیانت کرد بارهاخودمم پروندمشون ولی بازدلی خودم دوس داشت خخخ چ بی عاریم ک بازبپاش موندم حالاه ...

من اصلا نتونستم ببخشم همه میدونستم من براش میمیرم اونم مثل من بود ولی یهو پدرش فوت کرد با بد دوستایی افتاد وقتی خیانتشو دیدم در عرص دوهفته ازدواج کردم چون گفته بودم بهش اگه همچین اتفاقی بیفته همون هفته ازدواج میکنم هر چقدر التماس کرد گریه کرد قبول نکردم الان همسرم میدونه اگه یروز خیانت کنه براحتی ولش میکنم چون برا عشق سابقم چون میدادم کلش کردم همسدم ک جای خود دارد 😅خیلی روزای سختی بود تا دم خودکشی هم رفتم

انشالاعزیزم چکارس شوهرت..چن سالتونه

۲۵ سالشه 😅😅اجاق و اینا تولید میکنه