2777
2789
عزیزم مرسی دورت بگردم من

فدای ت 😍😘😘ببخش زیاد حرف زدم سرتم درد اوردم 😙😙😙

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنارکدومشون خوشتربودی

کنار دومی خوشبخترین زن دنیام...چون ن سن ن مهریه واسمون ملاک نیست...عشق و علاقه.واحترام احترام احترام متقابل هم هردو مون هم خانواده هامون شرط اصلیه....

یعنی دودنگ خونه ک تو سندثبت کنن چجوره اخه خونه هاشون ب اسم باباشع

تو سند ازدواج نوشته نمیشه ولی  ما رسممون اینه وقتی خطبه عقد دائم خونده میشه سند خونه یا زمین رو به نام عروس میکنن  واون برگه که روز بله برون بین پدر عروس و داماد میزان مهریه قید شده رو تو ثبت مهر میکنن اگه داماد خونه نداره هم از خونه پدرش میدن .

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
پس یعنی تو سند ازدواج قیدمیشه صددرصد

نه دیگه تو سند قید نمیشه  پدرتون باید برای تضمین پرداخت زشون چیزی بگیره

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
منم طرفم لصفهان رسم اصفهانیا چیه برامن گفت ۴۰مثقال طلا یعنی کامل خریدطلامیکنن یا ن

نه مینویسن فقط . سرویسو اینا میخرن ولی تا بیان نشه از مهریه کم نمیشه یعنی اون سر جاشه

۱۹ساله پیش ۲۰میلیون بود

الان شده بالای ۲۰۰

ارومیه

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂