2777
2789
من اصلا نتونستم ببخشم همه میدونستم من براش میمیرم اونم مثل من بود ولی یهو پدرش فوت کرد با بد دوستایی ...

وای خدایش سخته بمیرم برات.ازش خبرداری میدونی کجاس چکارمبکنه..من چ بی عاربودم باوجودخیانتاش میموندم و اونارو میپروندم تازه ذوقم میکردبرام میگفت چی میگفتی بهشون دیگ جرات تک زدنم ندارن خخه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدایش سخته بمیرم برات.ازش خبرداری میدونی کجاس چکارمبکنه..من چ بی عاربودم باوجودخیانتاش میموندم و ...

خدا نکنه نگو اینجوری 

نابود شده واقعا زندایی من خاله اونه در واقع دختر داییم میگه همش میگه من ی فرشته واقعی رو از دس دادم حقمه الان این بلاهاسرم بیاد دخترا همه خیانتکار شدن مسگه هنوزم حس میکنم پیشمه هر شب با فکش میخوابم و خوابشو میبینم من چه غلطی کردم

ت باورت نمیشه اون با کسی برا من خیانت کرد ک زن خراب بود رسما و چهره خیلی زشت

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
وای عزیزم خوشبخت بشی یسال ازمن بزرگتره...توچن سالته ازطرفت خبرداری

من ۱۹ ما هنوز عقدیم

کم و بیش خبراشو میشنوم کسی ک من دوس داشتم کجا و این کجا خیای عوض شده خودشم حتی ب وخترداییم گفته ک حالم از خودم بهم میخوره 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
چرادلیل خیانتش نفهمیدی چیه.. چ بلاهایی سرش میادمگه

خیانت ک دلیل نداره با دوستای خیلی بد افتاد مثل اونا شد 

خیلی عوض شد ی پسر شاد و مهربون و شیک  بود الان حلف و خراب با کلی دوست ناباب 

من ۱۹ ما هنوز عقدیم کم و بیش خبراشو میشنوم کسی ک من دوس داشتم کجا و این کجا خیای عوض شده خودشم حتی ...

واقعاسخته بمیرم برا دلت سنت کمه خیلی کاش عجولانه ازدواج نمیکردی

واقعاسخته بمیرم برا دلت سنت کمه خیلی کاش عجولانه ازدواج نمیکردی

خدا نکنه 

اره عجولانه بود ولی همسرم خیانتکار نیس بشدت کاریه اخلاق بدم داره ها ولی خب هیچ کس تمام و کمال نیس

خدا نکنه  اره عجولانه بود ولی همسرم خیانتکار نیس بشدت کاریه اخلاق بدم داره ها ولی خب هیچ کس تم ...

اره فدات شم انشالا ک خوشبخت بشی براخوشبختی منم دعاکن توزوخدا..خونوادم دودلم کردن میگم نکنه بی طاقت شم بادوری

ای بابابمیرم واقعاسخت دلم گرفت

عشق ما واقعا رویایی بود هر چقدر بگم کم گفتم فرض کن دختر دایی من ک میشه دختر خاله اون کپی اونه منم کپی دختر داییم کلی هم از نظر قیافه شبیه هم بودیم واقعا همه میگفتن انگار برای هم ساخته شدین

اره فدات شم انشالا ک خوشبخت بشی براخوشبختی منم دعاکن توزوخدا..خونوادم دودلم کردن میگم نکنه بی طاقت ش ...

عزیزم دعا میکنم نگران نباش 😘😘😘😘انشاءلله ک با دل خوش عروس بشی 😍😍

مرسی دورت بگردم تازه خلقه نشون و نیم ستم خریدن

اخی 😍😍این لحظه ها رو کلا یادت نگه دار  و حال کن باهاشون 😍😍نزار هیچی خوشیتونو بگیره 😍