2777
2789
دودنگ کمه ک اونم هنو خونه نداره حداقل ۴ اونم هر وقت خریدین حتما ب اسمت کنه   ولی خب شرایط ی جو ...

ولی خب بالاخره امیدمون بخداس دودنگ هم خوبه ازهیچ بهتره..ولی این دونگ ک میگه یعنی وقتی خونه خرید میفته بنامم

اگه بخوان مهریه بدن همشو میدن دیگه ما خونه رو قبل عقد بنام میکنیم و اینه شمعدون و قران رو میخریم ...

کلا شما براخریدطلارسمتون چیه..برامن فعلا ی نیم ست و نشون خریدن وقتی اومدخواستگاری حلقه هم میخره...دیگه النگو و چی میمونه شمااصفهانیامیخرید یا ن؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کلا شما براخریدطلارسمتون چیه..برامن فعلا ی نیم ست و نشون خریدن وقتی اومدخواستگاری حلقه هم میخره...دی ...

ببین کلا ی سرویس طلا میخرن

و حلقه

و ساعت

و اینه شمعدون

دیگه بستگی داره قبل عقد بخرن یا قبل عروسی

من قبل عقد خریدم

شما هم ی حلقه پلاتین میخربن

خرید داماد و کت وشلوار

ی ساعت

لایک نکن💨
ببین کلا ی سرویس طلا میخرن و حلقه و ساعت و اینه شمعدون دیگه بستگی داره قبل عقد بخرن یا قبل عروسی ...

سرویس طلا شامل چیاس ازنظرشما..بعدشما مال کجای اصفهانی

ولی خب بالاخره امیدمون بخداس دودنگ هم خوبه ازهیچ بهتره..ولی این دونگ ک میگه یعنی وقتی خونه خرید میفت ...

انشاءلله 😍تو زندگی ارامش باشه اینا هیچیه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
پناه برخدافدات شم ممنون

خدادنکنه   😘

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
من طرفم ی شهردیگه س خودم شهردیگه قبلا چن سالی توشهرعشقم ساکن بودیم مادرم یکم مخالف میگ نکنه طاقت نیا ...

یعنی قراره بری شهر دیگه ؟