2777
2789
عنوان

داستان آشنایی من و پسر عمم

| مشاهده متن کامل بحث + 8260 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید به قدر ما باهم صمیمی نبودین امیدوارم که هر چی خیره براتون پیش بیافته 😊

ما علاوه بر دختر خاله پسر خاله باباهامون پسر عموعن و مثل داداشن و از اول عمرمون باهم بزرگ شدیم شاید تو یه خونه  هر روز میگف دوست دارم چی میگفتم منم عاشقش شدم ولی اشتباه از خودم بود نباید باورش میکردم خداروشکر زودم فراموشش کردم چون دیدم انسانیتا خورده و آدمی نیست و الان صرفا دختر خاله پسر خاله ایم و معمولی مشاورم هستن چون سه سال ازم بزرگترن کمکم میکنن حالا هم من چن روز دیگه عقدمه و مشکلی ندارم وفقط دلم برای اون میسوزه چون کسی الان باهاش ازدواج میکنم واقعا دوسم داره هر چند من واقعا دوسش ندارم و از لحاظای دیگه از اون بهتره خیلیی سرتره فقط توی درس دانشگاه و منم دلم سوخت چون دوسش داشتم  امیدوارمم به رویاهای پوچش برسه  و بایه خانم دکتر تهرانی ازدواج کنه😶😷ممنون از شما شما هم خوشبخت شین😍😍

مهربان باش و شجاع    
ینی شما ۱۸ سالته و نامزدت ۱۹؟

بله راستش قبلا راجع به این موضوع صحبت کرده بودم که خانوما ترجیح میدید کی وارد زندگی همسرتون بشید بر عکس اتفاقایی که الان میافته یعنی حدود 30 35 سالگی خانوما اعتقاد داشتن از جوونی با همسر بودن خیلی بهتره و منطقی تره

بله راستش قبلا راجع به این موضوع صحبت کرده بودم که خانوما ترجیح میدید کی وارد زندگی همسرتون بشید بر ...

انشاالله که خوشبخت بشین عزیزم ولی یکم زوود نیس؟🤔

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟
بله راستش قبلا راجع به این موضوع صحبت کرده بودم که خانوما ترجیح میدید کی وارد زندگی همسرتون بشید بر ...

افرین زندگیتو زود شروع کردی زودترم ب چیزایی ک میخوای میرسی ب شرط اینگه ازدواجت منطقی بوده باشه ک ان شاالله هست

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
انشاالله که خوشبخت بشین عزیزم ولی یکم زوود نیس؟🤔

مهم ترین چیز توی زندگی مشترک شناخت طرف مقابلتون هست بعد از اینکه شناخت کاملی ازشون پیدا کردید تنها سختی شما اقتصادی خواهر بود که اگه واقعا همو دوست داشته باشین به چشم نمیاد

افرین زندگیتو زود شروع کردی زودترم ب چیزایی ک میخوای میرسی ب شرط اینگه ازدواجت منطقی بوده باشه ک ان ...

بله خوبیش این بودش که من تمام زندگی طرف مقابلم رو به عینه دیدم و میدیدم با کیا رفت و آمد میکنه و چیزی واسه پنهان شدن نبود.

بله خوبیش این بودش که من تمام زندگی طرف مقابلم رو به عینه دیدم و میدیدم با کیا رفت و آمد میکنه و چیز ...

الحمدلله

سعی کن راجع ب زندگی مشترک مطالعه توبالا ببری ک مشکلی پیش نیاد

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
چشم خانومی اومدم اینجا واسه همین ولی اینجا مثل اینکه جنگ و خون ریزیه😂

توزوخدا اینجارو جدی نگیرا خدایی نکرده زندگبت میپاشه

اینجا فقط سرگرمیه ی گوش در ی گوش دروازه

یادت باشه هیچ وقت حرفای نی نی سایتیا توذهنت وول وول نخوره ک رو زندگیت تاثیر منفی بزاره

توزوخدا اینجارو جدی نگیرا خدایی نکرده زندگبت میپاشه اینجا فقط سرگرمیه ی گوش در ی گوش دروازه یادت ب ...

چرا عزیزم این وسط چیز های خوبی هم هست که بدرد زندگی بخوره

ولی بعضی زندگی هارو میبینم دلم میلرزه انگار از اول که زندگی رو شروع میکنن باهم دشمنن بارها سعی میکنم علت مشکل رو پیدا کنم بعضی هارو میتونم ولی بعضی هارو نمیتونم 

و میگم اگه من به این مشکل بر بخورم ممکنه باز همچین خطایی کنم