bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان خانومای که به تازگی نامزدی کردین 288 بازدید | 16 پست میشه بگین عشقتون چیا واستون خریده اگرم قیمت کل وسیله ها رو میدونین بهم بگین چقدری شدن؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/10/19 | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16452 مگه تازه نامزد کنی سریع عاشقش میشی ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 مگه تازه نامزد کنی سریع عاشقش میشی خب بعضیا عشقشون بوده خب نخواستم بگم شوهر یا نامزد تو هر چی میگی سوالم این بود ؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
targol2360 عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 2630 من سه ساله عروسی کردماما به محض نامزدی رفتیم بازار برام انگشتر نشون و چادر رنگی و مشکی و مانتو شلوار و روسری و بقیه وسایل عقد و بله برون گرفتن و ۶ لنگ النگو
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عروسک و گل و النگو واین چیزا دیگه عزیزم چقدر شد خبر داری گلم ؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 من سه ساله عروسی کردم اما به محض نامزدی رفتیم بازار برام انگشتر نشون و چادر رنگی و مشکی و مانتو شلو ... عزیزم خوشبخت شی به حق امام رضا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 مننونم گلم همچنین مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7284 غیر از انگشتر نشان یه گردنبند برای محرمیتی ک خونده شدشال و کیف و پالتو و شلوار و بلوز بافتبا چیزای خورده ریزه پرورده کوردم❤
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 غیر از انگشتر نشان یه گردنبند برای محرمیتی ک خونده شد شال و کیف و پالتو و شلوار و بلوز بافت با چیز ... مبارکت باشه عزیزم نمیدونی چقدر شده بود الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7284 مبارکت باشه عزیزم نمیدونی چقدر شده بود فدات بشم قیمت طلا هارو میدونم بخاطر فاکتورولی لباس اینارو نهبنظرم قیمت مهم نیس مهم اینه چیزی رو به نیت تو میخره و به یادته پرورده کوردم❤
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 فدات بشم قیمت طلا هارو میدونم بخاطر فاکتور ولی لباس اینارو نه بنظرم قیمت مهم نیس مهم اینه چ ... اره عزیزم قبول دارم نه کلا دوست داشتم بدونم چقدری خرج نامزدی شماها شده؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7284 اره عزیزم قبول دارم نه کلا دوست داشتم بدونم چقدری خرج نامزدی شماها شده؟ آها هزینه نشان آوردن و اینا؟انگشتره ۶و۷۰۰ فک کنم ۳ گرمگردنبنده ۶و۸۰۰ ۵ گرمخدا حقمونو بگیره با این گرونی قبلا با ۱۳ تومن کلی طلا میشد خریدچادر و روسری و قرآن هم شبی ک صیغه خوندن آوردن پرورده کوردم❤
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 آها هزینه نشان آوردن و اینا؟ انگشتره ۶و۷۰۰ فک کنم ۳ گرم گردنبنده ۶و۸۰۰ ۵ گرم خدا حقمونو بگیره با ... ای جانم خوشبخت ترین باشی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین