2777
2789
عنوان

خانومای که به تازگی نامزدی کردین

288 بازدید | 16 پست

میشه بگین عشقتون چیا واستون خریده اگرم قیمت کل وسیله ها رو میدونین بهم بگین چقدری شدن؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تازه نامزد کنی سریع عاشقش میشی

خب بعضیا عشقشون بوده خب نخواستم بگم شوهر یا نامزد تو هر چی میگی سوالم این بود ؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
عروسک و گل و النگو واین چیزا دیگه

عزیزم چقدر شد خبر داری گلم ؟

من سه ساله عروسی کردم اما به محض نامزدی رفتیم بازار برام انگشتر نشون و چادر رنگی و مشکی و مانتو شلو ...

عزیزم خوشبخت شی به حق امام رضا 

مننونم گلم همچنین

مرسی عزیزم 

غیر از انگشتر نشان یه گردنبند برای محرمیتی ک خونده شد شال و کیف و پالتو و شلوار و بلوز بافت با چیز ...

مبارکت باشه عزیزم نمیدونی چقدر شده بود

مبارکت باشه عزیزم نمیدونی چقدر شده بود

فدات بشم 

قیمت طلا هارو میدونم بخاطر فاکتور

ولی لباس اینارو نه

بنظرم قیمت مهم نیس مهم اینه چیزی رو به نیت تو میخره و به یادته

پرورده کوردم❤
فدات بشم  قیمت طلا هارو میدونم بخاطر فاکتور ولی لباس اینارو نه بنظرم قیمت مهم نیس مهم اینه چ ...

اره عزیزم قبول دارم نه کلا دوست داشتم بدونم چقدری خرج نامزدی شماها شده؟ 

اره عزیزم قبول دارم نه کلا دوست داشتم بدونم چقدری خرج نامزدی شماها شده؟ 

آها هزینه نشان آوردن و اینا؟

انگشتره ۶و۷۰۰ فک کنم ۳ گرم

گردنبنده ۶و۸۰۰ ۵ گرم

خدا حقمونو بگیره با این گرونی قبلا با ۱۳ تومن کلی طلا میشد خرید

چادر و روسری و قرآن هم شبی ک صیغه خوندن آوردن

پرورده کوردم❤
آها هزینه نشان آوردن و اینا؟ انگشتره ۶و۷۰۰ فک کنم ۳ گرم گردنبنده ۶و۸۰۰ ۵ گرم خدا حقمونو بگیره با ...

ای جانم خوشبخت ترین باشی