2777
2789
عنوان

تباه ترین کار بچگیمون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یباروقتی تازه فیلمه یانگوموپخش کرده بودن یادمه خیارو بایه عالمه علف باکرم خاکی ریختم تو قابلمه میخاستم غذای یانگومی درس کنم ک بازباکتک مامان مواجه شدم/:

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱

توهم خوناشام بودن داشتم

ازون بچه های پشم ریزون بودم همش حرف قبرستونو مرگو خونو جن میزدم کل بچه های فامیل ازم میترسیدنو حساب میبردنو ازم اجازه میگرفتن تو بازیا و من باید تعیین میکردم چه بازی بکنیم و هرکس تو بازی چه مسولیتی داره و حتی اسم مستعارو تعداد بچشونو همرو من میگفتم و همینطور اسم بچه های خیالیشونو

وای خدا چقدر من ظالم بودم

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

قیفای کوچیک درست میکردم میکردم توی انگشتام به حای ناخن بلند😆

یه چادر نمازم داشتم میبستم دور سرم انگار که موهای بلندمه😂

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺