پنج سالم بود خوشمزگیم گل کرده بود رفتم شلوارک خواهر دوقلوم رو برداشتم و کردم داخل شلوارم😑بعدش رفتم به داداشم گفتم نگاه من دستشویی کردم اونم به مامانم گفت:)
یادمه از ترس واقعا دستشویی کردم خودم باورم نمیشد😑😂
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دوستم رو از رو پله ها هل دادم افتاد پایین دستش از دو قسمت شکست،زبونش هم برید😈
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
موقع روشن کردن گاز کبریت رو پرت میکردم رو گاز تا هروقت ک یکیش ب شعله برخورد کنه و گاز روشن بشه داداشم هنوزم می خندن بهم
هروقتم مامانم جایی کار داشت خونه نبود برنج کاملا له دم میکردم اول بعد گوجه هارو از وسط نصف میکردم تو روغن سرخشون میکردم و همیشه میزاشتم یکم بسوزن چون فک میکردم خوش طعم تر میشن بعد این ترکیب رو با ماست و خیار نوش جان میکردم و ته خوشحالیم بود و فک میکردم عالی درست می کنم😅 آشپزی هم بلد نبودم