2777
2789
عنوان

عروس غور

| مشاهده متن کامل بحث + 11436 بازدید | 359 پست
وستانی که اهل رمان هستن رمان خوب مثل همین عروس غور اگه بلدید معرفی کنی خنده دارم باشه خوبه فقط ی چیز ...

گناهکار 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

مونا جان میزاری یا بزارمممم

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وستانی که اهل رمان هستن رمان خوب مثل همین عروس غور اگه بلدید معرفی کنی خنده دارم باشه خوبه فقط ی چیز ...

دالان بهشت   می گل که دو جلدهستش   برایم بخوان برایم بمان   گندم  در چشم من طلوع کن البته بزن ببین اسماشونو درس نوشتم رمان زیاد میخونم اینا یادم مونده 

خدایا شکرت امروز 1405/04/01 بی بی چک و جواب ازمایش هر دوتا مثبت شدن هزاران بار شکرت نصیب همه منتظرا بشه 😍❤️🥰

مونا جان میزاری یا بزارمممم

اگر میدونی بزار

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
حداقل بگو کجا اینو داره بریم خودمون ببینیم

ب جان خودم نمیدونم 

این میزاری یا بزارم تیکه کلاممه😐

اگه میدونی بذار خسته شدیم

ندومبه بخدا 😁

ی لقمه نون برداشتم پنیر گذاشتم بینش دهنم باز نمیشد ولی ب زور لقمه رو قورت دادم ک برهان با همون قیافه عبوس گفت من دوروزی کار دارم خونه نمیام ،کارمو انجام بدم برمیگردم،چمن نگاهی ب برهان انداخت ولی اون همینطور خشک و عصبی داشت صبحونه میخورد و سرشو حتی بالا هم نیاورد. من از  پای سفره بلند شدم تا پام رسید بیرون در بهاالدین پشت سرم گفت چرا چیزی نخوردی،برگشتم نگاش کردم گفتم ببین اگه فکر کردی من زنت میشم کور خوندی،خندید گفت چه از خود راضی کی گفته کی گفته من حالا از تو خوشم اومده اشاره کرد سمت اتاق گفت برو بیرون نیا. گفتم مادرتو چکار کنم.اون با من .کاری داشتی من نبودم فقط ب چمن بگو .چمنو دیدم ک داره می‌ره سمت آشپزخونه.دنبالش راه افتادم خودمو پشت سرش رسوندم باهاش رفتم تو.گفت چکار می‌کنی دختر برو تو اتاقت.گفتم چمن چرا اینقدر شوهرت بی محبت و خشکه.گفت قیافش اینجوریه ولی دلش مهربونه

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
ی لقمه نون برداشتم پنیر گذاشتم بینش دهنم باز نمیشد ولی ب زور لقمه رو قورت دادم ک برهان با همون قیافه ...

مونا جون از صبح خیلی داری کند میزاری عزیزجان

بخدا کل نتم رفت

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)