qazws33 مدیر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 612 عنوان چطوری | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 18 پست چطوری تاپیک های قبلیمو حذف کنمراهنمایی کنید 1399/10/19 | 11:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qazws33 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 612 عزیزم مگه نگفتم همش رو بخون از یه ساعت هایی به بعد قفل میکنه 😕😕 🤭😞
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 لیا عزیزم اینم لینکش فقط اینکه یاعت نماز یعنی از ساعت ۱۲تا۱۴قفله مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
qazws33 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 612 لیا عزیزم اینم لینکش فقط اینکه یاعت نماز یعنی از ساعت ۱۲تا۱۴قفله ممنونشما این لینک رو از کجا برداشتید چون من نمیتونم این جور تاپیک ها رو پیدا کنم
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 ممنون شما این لینک رو از کجا برداشتید چون من نمیتونم این جور تاپیک ها رو پیدا کنم تو یکی از تاپیکای خودم نی نی یار بهم داد مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین