2777
2789
عنوان

به کمکتون واقعا احتیاج دارم

79 بازدید | 14 پست

سلام دوستای خوبم من ۳ و نیمه ازدواج کردم ی دختر دوساله دارم ،همسرم منو سخت بدست آورد ولی متاسفانه بخاطر ی سری رفتاراش فرستادمش روانپزشک ک تشخیص وسواس فکری عملی داده شد ادامه نداد دورشو،اخلاقش طوریه که رو بی اهمیت ترین مساءلم وسواس داره ب شدت بددهنه فحشهای رکیک میده و دست بزن داره ،از همه انتظار داره،هر لحظه ی جوره،امروز منو و دخترمو ب زور فرستاده خونه بابام خودشم رفت خونه مامانش که ارامش بگیره،بعد ادعای دوست داشتنشم میاد،میگه بیا طلاق بگیریم واقعا رفتاراش فقط استرس دچارم کرده تو رو خدا بگین چیکار کنم؟شرایط مشاوره ندارم .اینم بگم معتاد نیست .

اختلال دو قطبی داره باید دارو مصرف کنه.. همینه ک ازدواج سنتی بدرد نمیخوره دیگه ادم نشناخته میره با یکی ازدواج نیکنه بعد بدبخت که شد با چند تا بچه قد و نیم قد میمونه چیکار کنه 

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلال دو قطبی داره باید دارو مصرف کنه.. همینه ک ازدواج سنتی بدرد نمیخوره دیگه ادم نشناخته میره با ی ...

بخدا دورا دور میشناختم ولی ادم تا زیر ی سقف نره مشخص نیست

دوره ی آشنایی نداشتین؟ اینا رو اون موقع متوجه نشدین؟ ببخشید میپرسم چون هنوز ازدواج نکردم و پر از ت ...

ما هم کلاس بودیم بیرون رفتیم چند جلسه ایی ولی اصلا تا باهاش زندگی نکردم کاملا بروز نداد.واقعا سخته .با چشم باز انتخاب بود اخلاق خیلی مهمه خیلی

میدونی اختلال دوقطبی چیه 😂

اره یه روز یجوره یه روز دیگه یجور دیگه 😂یکی از اقوام داره کلا درگیره تکلیفش با خودسم معلوم نیست

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         

بین دوقطبی و اختلال مرزی مث تشخیص تار مو بسیار سخته فقط کار یه متخصص حرفه ایه

و

حتما باید تو خانواده اش دیده باشی مشابهه همسرتونو

و

واقعا اگرکه این مشکل رو داره اصلا درمان نداره و فقط با دارو کنترل میشه کرد اونم اگر که بخواد بیمار و همکاری بیمار برای مصرف دارو باشه