بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب منم کمک میکنی اطلاعاتت زیاد من از بچگی همزاد عاشق داشتم هرکاری کردم بره ولی فایده نداشت حالا میخوا ...
چطور همزاد داشتی ازدواج کردی؟
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
جنها در عوض هر کاری ک برای انسان انجام میدن خواسته ایی دارن پس اشتباه نکن
آخه چکاری فقط اذیت کردن فقط یکبار مامانم قرار بود بیدارم کنه مامان بزرگم خالش بد شد رفت اومدن با صدای مامانم بیدارم کردن کار داشتم مهم بود همین بقیه اش فقط اذیت کردن
عزیز جان چله بقره باطل سحره اما کسی که تسخیر میشه میره پیش امثال نصربروجردی...... با رقیه خوانی درش ...
رقیه خوانی چیه؟