2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3155 بازدید | 280 پست
مغنه منو نیست هرچی میگردم خونه ما هم جن داره🤕

عزیزم یه بار انگشتر منم گم شد هر چی گشتم پیداش نکردم بلند داد زدم یا انگشتر منو بر میگردونید یا به خدا شکایتتونو میکنم یه جایی پیداش کردم ک در حالت عادی احتماش۰بود

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
کدوم تشویق؟؟؟؟ منکه دارم میگم باید بره اولا دعا نه و طلسم بعدم دارم میگم همه دزد کلاهبردارن

اولا اینکه شما میگی باید برای رفعش برن پیش دعانویس این یعنی تشویق و راهنمایی نادرست 

دوما واسه طلسم یا هر چیزی ب دعانویس مراجعه کنین کافر میمیرین پس الکی ازین توصیه ها نکنین 

حرف خداو پیامبرش رو ک دیگه قبول داربن مبنی بر مراجعه نکردن ب جن ها و دعانویس چ برای طلسم چ برای هر مشکل دیگه ای

برای رفع طلسم راهکار هایی وجود داره اما در سخن اهل بیت نه اینکه ادم ب دعانویس مراجعه کنه

چون بازم برای رفع مشکلشون از جن کمک میخوان پس کافر میمیرن منبع این احادیث رو هم دارم ک بدونین از خودم نمیگم😐🤧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا اینکه شما میگی باید برای رفعش برن پیش دعانویس این یعنی تشویق و راهنمایی نادرست  دوما واسه ...

دوباره بخونید

من گفتم کاسه باطل سحر بقره سحر سنگین و تسخیر باید حضوری رقیه خواتی بشه

گفت میخوام ادم ربایی کنم گفتم اونو طلسم نویس مینویسه که الان همه دزدن

من کجا تشویق کردم؟بابام طلسم نویسه یا خودم ساحرم؟

جن صالح: این جن‌ها انسان‌هایی را كه راه شان را گم كرده‌اند به مقصد می‌رسانند. در روایتی آمده است: هم ...

ب منم کمک میکنی اطلاعاتت زیاد من از بچگی همزاد عاشق داشتم هرکاری کردم بره ولی فایده نداشت حالا میخوام باهاش رفیق بشم😁😁😁

عزیزم یه بار انگشتر منم گم شد هر چی گشتم پیداش نکردم بلند داد زدم یا انگشتر منو بر میگردونید یا به خ ...

منم همین اتفاق افتاد یه بار انقدر ‌سرو صدا میکردن تو آشپزخونه داد زدم بسه دیگه مامانم اینجوری😳شد ساکت شدن ولی بازم شروع کردن😂 جورابامو خیلی برمی‌داشتن

خودشناسی DNA plus
حداقل درست اموزش بدید بقره 40 روز واسه سحر خوبه سرکه ریختن و پاشیدن و قلیاب سرکه جن رو دائم دور نم ...

من درست گفتم 

میگم هرروز باید سرکه خورد و حداقل دو روز در هفته گوشت مصرف کرد و ناسو فلق و یاسین خوند

چون کامل نگفتم دلیل نمیشه اشتباه گفته باشم

معذرت میخوام اگه لحنم تند بود در کل اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنین تا بیشتر درباره دعانویسی باهم تبادل نظر کنیم لطفا🙏🏻❣

جن با وجدان😂

اره وجدانش زیاد بود

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
منم همین اتفاق افتاد یه بار انقدر ‌سرو صدا میکردن تو آشپزخونه داد زدم بسه دیگه مامانم اینجوری😳شد سا ...

یکی از جوراب های منم نیست  یکی خریدم 20 تومن یکی 50 

50 تومنی رو برداشتن

Qاز کجاتون اینارو دراوردید؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.