2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3155 بازدید | 280 پست
بگو عزیزم  @emla   @کویینزتاون   @jungkooklover   اپیلاسیون مجانی💜 ...

😂کلا فک کنم یهوووو میرزه موهام🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
گفتیم باید رفت پیش دعانویس 😐😐 خودتون ک ببینین چی نوشتین من میگم کلا نه واسه طلسم نه واسه هر مشکل ...

ولی از افتخارات خودمنه اینه شسعه کسی هستم که از قوم وحشتناک کی تو صحرای عربستان بودن مسلمان کرد زعفر جنی رو و همه به اقا احترام میذارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز جان چله بقره باطل سحره اما کسی که تسخیر میشه میره پیش امثال نصربروجردی...... با رقیه خوانی درش ...

من فقط میدونم هرکسی ک به دعانویس مراجعه کنه واسه هرمشکلی کافر میمیره

شمام گفتی باید ب دعانویس ماهر مراجعه کرد 

این حرفتون اشتباه بود منم تذکر دادم 

پس اون حدیثی ک از پیامبر گفتم مراجعه ب دعانویس برای هرچی از جمله طلسم و سحر و جادو و تسخیر و.. رو نهی میکنه

😐❣

میگه میخوام ادم ربایی کنم منم گفتم باید طلسم بنویسن یا مثلا ادم ریا اجیر کنه که قضیه جنایی میشه

😐خب شما وقتی راهشو. بهش نشون میدین کارتون اشتباهه

ی نفر دیگه ک این تاپیکو میخونه میبینه میره پیش دعانویس و کافر میشه گناه اون ادمم ب پای شما نوشته میشه عزیزم🥺

اینو یکی بهم گفته بود شاید 

شاید😘

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

جن ولهان: پیامبر خداˆ فرمود: برای وضو شیطانی است كه جن ولهان گفته می‌شود و اگر بنده‌ای نام خدا را به هنگام وضو بر زبان نیاورد این جن او را دچار وسوسه می‌کند.

جن قفندر: امام صادق† فرمود: هر كس چهل روز در منزلش بربط (یكی از آلات موسیقی) نواخته شود خداوند جن و شیطانی به نام جن قفندر را بر او مسلط می‌كند كه این جن اعضای بدنش را بر روی اعضای مشابه صاحب‌خانه می‌گذارد و حیای او سلب می‌شود و نسبت به سخنانی كه به دیگران می‌گوید و یا به او گفته می‌شود بی‌مبالات و بی‌خیال می‌گردد.

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
ولی از افتخارات خودمنه اینه شسعه کسی هستم که از قوم وحشتناک کی تو صحرای عربستان بودن مسلمان کرد زعفر ...

عزیزم امثال زعفر جنی وقتی میری پیش دعانویس مشکلتونو حل نمیکنن

اونی ک میاد جن کافر هست ک هدفش کافر کردن مردم و برطرف کردن مشکلات اون ها از طریق دعانویسی هست ک از خداشه اون ادم بیاد پیش دعانویس تا مشکلشو حل کنه و کافر بشه 

در کل این ادم به خاطر کمک از کسی غیر از خدا کافر میمیره

😐❣ پس زعفر جنی و امثالش هیچوقت با دعانویسا همکاری نمیکنن 

جن مره: این جن یكی از پسران ابلیس است و بدان جهت شیطان را ابو مره گویند.

جن هفاف: این جن در صحرا‌ها وسوسه می‌كند.

جن زكتبور: این جن در بازار‌ها بوده و مردم را به سوگند دروغ و تعریف دروغ كالا و بیهوده‌گویی ترغیب 

جن جانوریست دارای شعور؛ و فیزیکی غیر ارگانیک ؛ که از لحاظ شان وجودی؛ از دید ادیان پایین تر از انسان و بالاتر از حیوان جای می گیرد. در فرهنگ فارسی به جن، دیو و در فرهنگ عرب به آن جن و در فرهنگ لاتین demon یا jinn نام گرفته است. جن به معنای چیزی است که؛ پوشیده شده؛ و منظور پوشیده ماندن جن از حواس ماست

) خصوصیات فیزیکی جن از دید انسان؛ اعجاب آور است. عنصر اصلی وجودی جن آتش است و به علت نداشتن عنصر خاک؛ جن می تواند به هر شکل و اندازه ای تبدیل شود. جن می تواند بسیاری از چیزها را در یک آن؛ جا به جا کند. همچنین جن سرعت نقل مکان بسیار بالایی

عزیزم امثال زعفر جنی وقتی میری پیش دعانویس مشکلتونو حل نمیکنن اونی ک میاد جن کافر هست ک هدفش کافر ک ...

عزیزم زعفر که دوره اقای بهجت فوت کرد و براش ختم گرفتن و الان پسرش صعفر به جاشه و پادشاه قومه و اصلا موکل و رامی کسی نمیشه

اما کلا شما با توضیحات من دچار سوتفاهم شدید

چون من گفتم از افتخارات شیعه،، مسلمان شدن قومی خطرناک مثل نصیبین عربستان بد  ست امیرالمومنین

چطور همزاد داشتی ازدواج کردی؟

مشکلات زیادی برام پیش اومده مثلا توبارداری اومد کنارم دست کرد توشکمم بچه روکشیدپایین تااخربار‌داری استراحت مطلق شدم اذیتم نمیکردهمیشه کنارمه