2821
2789

جن سعالی: این جن‌ها ساحر و جادوگرند و به انسان‌های خبیث كه با این جن ها رابطه دارند سحرمی آموزند. برخی گفته‌اند این نوع جن‌ها انسان‌ها را فریب داده و از راهشان منحرف می‌كنند و گاهی اوقات گرگ‌ها آن‌ها را شکار کرده ومی خورد و آن‌ها نیز فریاد زده و می‌گوید: چه كسی مرا نجات می‌دهد ولی كسی او را نجات نمی‌دهد.

اینم جواب بیشتر سوالاتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید رفت پیش طلسم نویس ماهر که اکثرا دزد کلاهبردارن

نه خیر دعانویسی انسان رو کافر میکنه

تورو خدا یکم تحقیق کنین بعد مردمو ب کافر شذن تشویق کنین

تو قران هم دعانویسی ب شدت نهی شده

حالا ماهر باشه یا نه از قران دعا بده یا نه 

پیامبر: هرکس ب دعانویس مراجعه کند کافر ب تمام کتب الهی میمیرد و تا اخر عمر فرشتگان بهش لنت میفرستن

پس بدون دونستن حقیقت اینا چجوری مردمو ب دعانویسی تشویق میکنین

تقریباً ده سال پیش بلد نبودم بابا م همیشه قرآن میخوند برام ولی فایده نداشت 

نمیدونم اسفند دود میکردی امام رضا ب خوردن سرکه خیلی سفارش کردن هم واسه سلامتی هم واسه دور کردن جن ها

ناسو فلق میخوندی سوره یاسین خیلی تاثیر داره🤧

نه خیر دعانویسی انسان رو کافر میکنه تورو خدا یکم تحقیق کنین بعد مردمو ب کافر شذن تشویق کنین تو قرا ...

کدوم تشویق؟؟؟؟ منکه دارم میگم باید بره اولا دعا نه و طلسم بعدم دارم میگم همه دزد کلاهبردارن

نمیدونم اسفند دود میکردی امام رضا ب خوردن سرکه خیلی سفارش کردن هم واسه سلامتی هم واسه دور کردن جن ها ...

حداقل درست اموزش بدید

بقره 40 روز واسه سحر خوبه

سرکه ریختن و پاشیدن و قلیاب سرکه جن رو دائم دور نمیکنه لحظه ای ساعتی دور میکنه 

قبل سحر شدن 4 قل و ایت الکریی عالیه ولی بعد سحر شدن فقط با رقیه خوانی میشه نجات یافت

2828
2791
2779
2792