2777
2789

جن سعالی: این جن‌ها ساحر و جادوگرند و به انسان‌های خبیث كه با این جن ها رابطه دارند سحرمی آموزند. برخی گفته‌اند این نوع جن‌ها انسان‌ها را فریب داده و از راهشان منحرف می‌كنند و گاهی اوقات گرگ‌ها آن‌ها را شکار کرده ومی خورد و آن‌ها نیز فریاد زده و می‌گوید: چه كسی مرا نجات می‌دهد ولی كسی او را نجات نمی‌دهد.

اینم جواب بیشتر سوالاتتون 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باید رفت پیش طلسم نویس ماهر که اکثرا دزد کلاهبردارن

نه خیر دعانویسی انسان رو کافر میکنه

تورو خدا یکم تحقیق کنین بعد مردمو ب کافر شذن تشویق کنین

تو قران هم دعانویسی ب شدت نهی شده

حالا ماهر باشه یا نه از قران دعا بده یا نه 

پیامبر: هرکس ب دعانویس مراجعه کند کافر ب تمام کتب الهی میمیرد و تا اخر عمر فرشتگان بهش لنت میفرستن

پس بدون دونستن حقیقت اینا چجوری مردمو ب دعانویسی تشویق میکنین

تقریباً ده سال پیش بلد نبودم بابا م همیشه قرآن میخوند برام ولی فایده نداشت 

نمیدونم اسفند دود میکردی امام رضا ب خوردن سرکه خیلی سفارش کردن هم واسه سلامتی هم واسه دور کردن جن ها

ناسو فلق میخوندی سوره یاسین خیلی تاثیر داره🤧

نه خیر دعانویسی انسان رو کافر میکنه تورو خدا یکم تحقیق کنین بعد مردمو ب کافر شذن تشویق کنین تو قرا ...

کدوم تشویق؟؟؟؟ منکه دارم میگم باید بره اولا دعا نه و طلسم بعدم دارم میگم همه دزد کلاهبردارن

نمیدونم اسفند دود میکردی امام رضا ب خوردن سرکه خیلی سفارش کردن هم واسه سلامتی هم واسه دور کردن جن ها ...

حداقل درست اموزش بدید

بقره 40 روز واسه سحر خوبه

سرکه ریختن و پاشیدن و قلیاب سرکه جن رو دائم دور نمیکنه لحظه ای ساعتی دور میکنه 

قبل سحر شدن 4 قل و ایت الکریی عالیه ولی بعد سحر شدن فقط با رقیه خوانی میشه نجات یافت