2777
2789
عنوان

بهم گفت ج.ن.د.ه ای 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6176 بازدید | 194 پست
نه هنوز بقران ولم نمیکنه  میگه تو بری من چیزی واسع از دست دادن ندارم میام تورو هم میکشم هم خود ...

وااااا چ بیشعوره

دختر نمون بخدا تلف میشی .. حیفت نیست با این سن کم پیر بشی بخاطر رفتارای این اشغال

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
اره اگه اس ام اس باشه پدرشو بابت این توهینا در میارن :) ولی خب اونم باهوش بود تو مسیج از این حرفا نم ...

امیدوارم اس ام اس باشه 

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااا چ بیشعوره دختر نمون بخدا تلف میشی .. حیفت نیست با این سن کم پیر بشی بخاطر رفتارای این اشغال

بخدا مریضی اعصاب گرفتم از دستش قلبم درد میکنه تا عصبی میشم دستام بی حس میشن 

یه وحشیه نفهمه هیچی حالیش نیس بخدا 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
زر میزنه😐👌 یک هفته خطتو خاموش

میشناسمش ازش برمیاد روانیه 

مریضه 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
به بابات بگو حیفته بخدا

میگه اگه به بابات بگی هم یه بلایی سر بابات میارم هم خودتو نابود میکنم بعد خودمو میکشم

خدا لعنتش کنه 

بقران گیر افتادم دستش فقط خدا میتونه کمکم کنه خلاص شم از دستش

عزیزم خیلیییی دلم میخواد یه حرفاییو بزنم بهت ولی نمیخوام بیشتر از این ناراحت شی و فک کنی نمک میپاشم ...

اینقدر حرفای بدتری زده تو تموم این سالها که شمارشش از دستم در رفته، تو دوران دوستیمون پول آنچنانی نداشت چون هر چی پول و سرمایه داشت همون دوس دخترش که عاشقش بود ازش بالا کشید با عشوه و ادا که علی جون اینو بخر برام علی جون اونو بخر، خلاصه هیچی نداشت بخدا فقط یه بار واسه دلخوشی ازش یه شارژ دو هزاری خواستم ده بااار زد تو سرم که آره تو که ننه بابات هیچی خرج نمیکنن برات من باید برات خرج کنم اگه من نبودم چی میکردی تو گفتم من فقط واسه اینکه حس کنم حمایتم میکنی ازت یه چیزی خواستم یعنی آدم یه شارژ رو هم صد بار میزنه تو صورت یکی 😢😢😢😢 دیشب در کنار همه ی حرفاش تا خواستم جوابشو بدم فقط میگفت خفه شو کثافت خفه شو حیوون اصلا یادم میاد قلبم تیر میکشه دلم میخواد کلی فحش ناموس براش بفرستم ولی جلوی خودمو میگیرم😢😢😢😢

نامزدت به گل یا مواد صنعتی اعتیاد نداره؟

یه مدت که بی پولی بهش فشار آورده بود چرا داشت هم سیگار میکشید هم کوکائین ولی با بدبختی کنارش موندم که از این باتلاق بکشمش بیرون خدا میدونه تو این ده ماه چه روزایی به من گذشت تا سر پاش کنم و با وجود این همه عیب و ایراد ولی اونقدر عاشقش بودم که گفتم درست میشه با محبت کردن درست میشه سر به راه میشه😢😢😢 برای نامزدی هم چندان مشتاق نبود گفتم حتما اثرات مشکلات اقتصادی هست نگران زندگیه ازش دلخور نشدم ولی حالا میبینم دردش عشق سابقشه😢😢😢😢 نمیدونم خدا چرا نگاه میکنه و هیچی نمیگه 

نمیخوامش دیگه  خدا میدونه چقدر دوسش داشتم ولی لیاقتمو نداشت از چشمم افتاده فقط بلده فوحش بده ...

شوهر منم بد دله ت دعوا می‌گفت اینارو یبار قیدشو زدم گفتم دیگه من مردم تموم شد منو نداری اون شد آخرین بارش 

ت هم اینجور تهدیدش کن 

💜🫀

اون میخواسته تو رو به اندازه خودش مقصر جلوه بده 

این سیاست خیلی هاست تا مقصرن زبون دراز میکنن و چرت میگن .... ک از بار گناه خودشون کم کنن 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
بخدا مریضی اعصاب گرفتم از دستش قلبم درد میکنه تا عصبی میشم دستام بی حس میشن  یه وحشیه نفهمه هی ...

خب که چی بلاخره ک از دستش خدایی نکرده دست ب خودکشی میزنی

کاری کن تو اس ام اس تهدیدت کنه..اسکرین بگیر ببر دادگاه 

مرگ یبار شیونم یبار

اینقدر حرفای بدتری زده تو تموم این سالها که شمارشش از دستم در رفته، تو دوران دوستیمون پول آنچنانی ند ...

عزیزدلم 

یکاری کن همین ببخشید جن.ده رو تو اس ام اس بهت بگه..بعد همینو ببر دادگاه پدرشو دربیار

ب عنوان همجنست خوبیتو میخوام و دوس ندارم چند سال دیگ بچه ب بغل دنبال طلاق بری

برو پی زندگیت

خب که چی بلاخره ک از دستش خدایی نکرده دست ب خودکشی میزنی کاری کن تو اس ام اس تهدیدت کنه..اسکرین بگی ...

هزار بار تهدید کرده شات گرفتم دارم همشک