2777
2789
عنوان

بهم گفت ج.ن.د.ه ای 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6176 بازدید | 194 پست

والا شوهر من زن قبلشو طلاق داده خیلی وقته 

من هروقت بحث گذشته رو میکنم میگه ولش کن گذشته ها دیگه گذشته الان منم و تو و زندگیمون

1 بار 1 کلمه از زن قبلیش تعریف نکرده که نکنه من ناراحت بشم، حالا تو این احمق روانی عقده ای رو تحمل کن 😐نامزدی جدا شو بعد از ازدواجتون همش میاد حرص میده 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️

سیر شده اسرات سیری هست یه لیوان رو اگه بیشتر از ظرفیتش توش آب بریزی سر ریز میشه به آدمی هم که ظرفیت نداره زیادی محبت و توجه کنی هار میشه هار شده به خودت برس به خودت عشق بده توجه و محبت به اون هم به اندازه که معلومه اندازه اش خیلی خیلی کمتر از چیزی هست که شما بهش دادین 

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلیییی دلم میخواد یه حرفاییو بزنم بهت ولی نمیخوام بیشتر از این ناراحت شی و فک کنی نمک میپاشم رو زخمت

ببین اسکرین تموم پیاماشو داشته باش و بلاکش کن...بدون هیچ حرفی ..طلاق بگیر تو دادگاه هم اسکرین حرفاشو بده اعاده حیثیت کن پدرشو دربیار

انقد بدبخت و توسری خور نباشین توروقراااااان..پدرو مادرت ب اینجا نرسوندنت ک ی حرومزاده بهت بگه ج.ن.ده

واسه خودت ارزش قائل نیستی واسه خانوادت باش

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
۲۳ سالمه 😢😢😢😢😢😢😢 از ۲۰ سالگی زندگیم وقف این نامرد شد گفت تنها جایی نرو نرفتم،گفت با فلانی نگر ...

همسن منی ولی من هیچ وقت شوهر نمیکنم😐

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
عزیزم خیلیییی دلم میخواد یه حرفاییو بزنم بهت ولی نمیخوام بیشتر از این ناراحت شی و فک کنی نمک میپاشم ...

اینقد ک میگی راحت نیست! من اسکرین شات تهمت های ناموسی شوهر سابقمو ک توی تلگرام واتساپ و اینستا فرستاده بود ارائه دادم ب دادگاه بعد از طی مدتی فرستادنم پلیس فتا برای تایید اصالت پیاما اخرش گفتن این پیاما ارسال شده درسته، ولی نمیتونیم تایید کنیم حتما از سمت این آقا بوده جون سرور تلگرام توی ایران نیست اخرشم حکم دادن به برائتش

فقط تو میدونی الان من چی میکشم 😭😭😭😭😭

منم شوهر بی وجدانم خیلی بد زبونه همیشه هر حرف زشتیو میزنه ج*ن*د*ه هم میگه مادر ج*ن*د*ه ک همش میگه منم اوایل خیلی گریه میکردم دلی الان دوتا میزارم روش تحویلش میدم و شرو ب سرصدا ک پشیمون میشه دهنش بسته میشه

فک نکنین دوسم نداره اتفاقا عاشقمه خیلی دوسم داره ولی زیون گندی داری حال ادمو بهم میزنه همیشه با زبونش باید یا جدا شی یا دو تا بزاری روش بدتر جوابشو بدی همین فقط