2777
2789
عنوان

بهم گفت ج.ن.د.ه ای 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6175 بازدید | 194 پست

برگشت گفت من کسی که دوسش داشتم بیشتر از یه هفته هم ولم کرده و چشم انتظارش بودم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭قلبم تیکه تیکه شد ولی هیچی نگفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم چرا باید الان یاد دوس دختر قبلیت بیوفتی یعنی حتی یه بار عاشق من نبودی؟ یه بار هم توی این سه سال به من حسی نداشتی که فقط اونو مثال میزنی برای دوست داشتن( چون قبلا هم گفته بود) فقط سکوت کرد و من بیشتر شکستم 😭😭😭😭😭😭😭

نامزدمه، داشتیم اس ام اس میدادیم سر شبی یهو غیبش زد تا ۱۲ شب که خودم نگران شدم بهش پیام دادم گفتم چر ...

ببین جدا شو به خدا مردی که همچین حرفی بزنه سن نار شی نمیارزه آخه نامزدی واسه چیه واسه این که طرفت رو شناختی فهمیدی به دردت نمیخوره راهتو سوا کنی وگرنه اگه ادامه بدی باید بعد عروسی این کارو کنی مردی که تو نامزدی اینه بعدش که خرش از پل گذشت میشه اژدها دو سر

وای عزیزم چی شده درست تعریف کن 

بین حرفامون یهو بحث دوس دختر قبلیشو کشید که خیلی عاشقش بودم و دوسش داشتم منم تا خواستم حرفی بزنم شروع کرد به فحش دادن بعدشم گفت هر چی بوده تو گذشتم بوده من که نگفتم الان دوسش دارم تو گذشته داشتم 😭 

دوسش دااااشتم بی انصافووو😭😭😭😭 خدا ازش نگذره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوست داشتن ندارن همچین بی شرف هایی دوست من هم عاشق پسری مث نامزد ت شده الان بهت بگم چی داره میگذره بهش برای اون گریه می‌کنی ن خودت !!