2777
2789
عنوان

بهم گفت ج.ن.د.ه ای 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6175 بازدید | 194 پست
قربون اشکای قشنگت چی بگم که آرومت کنه😔 امیدوارم همسرت هرچه زودتر پشیمون بشه از رفتارش و به خودش بی ...

فقط از خدا میخوام که ازش نگذره 😭😭😭😭 دلم هیچ جوره صاف نمیشه 😭😭😭😭😭😭 نمیبخشمش😭😭😭😭😭😭😭

نامزدمه😭😭😭

ولش کن بی شخصیت و 

خوشحالم که شوهرت نیست 

خیلی راحت برو دنبال سرنوشت خودت 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسش دااااشتم بی انصافووو😭😭😭😭 خدا ازش نگذره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین آدما همیشه در حال رد بدلن من ی دوس پسر داشتم ینی بگم میمورد برام ولی پرو بود بعد چهار ماه کش مکش کات کردم چون نخاستم آخرش بگم با همه بداخلاقیات ساختم شاید باورت نشه اندازه ۶۰۰ هزار تومن خط خرید خرید روسیه اینا 

لایک نکنید مرسی
وای ..یه چیزی بگم این حیوون عوض آدم باهاش زندگی نکن به خدا من دیدم از اینا خیلی

بخدا اینطوری نبود یه سال اول مثل فرشته ها بود تو دوستی مون کم کم از این رو به اون رو شد الان تا حرفی میزنم فحشم میده حتی میترسم دست روم بلند کنه یه فحش هایی میده که آدم قلبش به درد میاد 😭😭😭😭😭😭

نامزدمه😭😭😭

چی بگم..دعواهارو انقد کش ندین ک بی حرمتی بشه..حرفش درست نبود..اما حتما تحت فشار بوده ک بازم توجیح نمیشه.غصه نخور❤❤

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
حتما مشاوره قبل ازدواج برو. به جلسه هم خوده مشاور میگه همسرتو ببری، بعد میگه بدرد هم میخورید یانه

بارها بهش گفتم موقعی که بداخلاق میشه میگه من اعتقاد ندارم مشاورا چرت و پرت میگن فقط پول بگیرن منم پول به مشاور نمیدن😢😢😢😢

حتما جدا شو تو رو خدا حتماااا این برات شوهر نمیشه تا نامزدی ولش کن این چیه اخه

ب خدا قسم نده شاید پسره مجبور بوده یا ی چیزی هست ما چ میدونین خودش می‌دونن و خداش ما نظرمان و بگیم خدا چرا قسم میخوریم گناه داره

نامزد یعنی دوست پسر؟ من نی نی سایت میام کلا کلمات مفاهیم خودشونو تغییر میدن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️