نمیدونم چطوری جلوی اشکامو بگیرم اصلا چطوری این حرفشو هضم کنم صد بار توی همین نیم ساعت اینو بهم گفت آخه چرا ... مگه گناهم چی بود؟؟ فقط چون گفتم چرا هنوز فکرت روی رابطه ی قبلی زندگیته چطور یه آدم میتونه اینقدر پست باشه 😭😭😭😭
بهم میگه تو فقط زیرخوابی چطور یه آدم میتونه همچین حرفی رو بزنه مگه نمیگفت دوستم داره 😭😭😭😭😭😭 کاش بمیره همین امشب کاش چوب خدا بخوره بهش 😭😭😭😭😭
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نامزد منم اینجوریه هشت ماه باهاش بودم از وقتی من رفتم تو خانوادشون پدرش ورشکست شد خونشونو ماشینشونو فروختن بقران تک تک این لحظه ها کنارش بودم ارومش کردم بیکار شد بی پول شد بازم کنارش بودم الان ک داره وضعشون خوب میشه کار داره تهمت خراب بودن میزنه ب من بخدا هر حرف زشتی زده ب من میگه حروم زاده
هیچوقت نمیبخشمش خدا اگه عادل باشه باید جلو چشمم ببینم تاوان دادنشو بخاطر تهمتایی ک بهم زده فوحشایی ک داده و قلبمو تیکه تیکه کرده خدا ازش نگذده
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
دوره نامزدی برای شناخت هست درک نمیکنم چرا وقتی میدونین طرف مقابل ادم نرمالی نیست بد دهن هست کنترل خشم بلد نیست و.. وقتی داری تو رابطه داری اذیت میشی ناراحت میشی و دلت و غرورت میشکنه چرا باز رابطه رو ادامه میدین؟؟بعد گله و شکایت از زمین و زمان که ای خدا چرا منو نمیبینی حقمو نمیگیری شما خودت ادم اشتباهی انتخاب کردی و ادامه دادی به خدا چه اگه حقی ام باشه خودت باید بگیری شما وقتی خودت تو رابطه واسه خودت ارزش و احترام نمیزاری دیگه چه انتظاری از طرف مقابل داری؟
بهرحال باید طلاق بگیره با این وضع این اقا ن تربیت درستی داره ن شعور و شخصیتی..هرکسی هم دیدم گفته خودم عوضش میکنم الان عین چی پشیمونه
عوض کردن شخصیت ی ادم بالغ دروغی بیش نیست ک ب خودشون میگن
دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم
نامزد منم اینجوریه هشت ماه باهاش بودم از وقتی من رفتم تو خانوادشون پدرش ورشکست شد خونشونو ماشینشونو ...
جدا شدی؟
دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم
خدا میدونه چقدر دوسش داشتم ولی لیاقتمو نداشت از چشمم افتاده
فقط بلده فوحش بده تهدید کنه داد بزنه ب من بگه خرابی
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
میگه تو بری من چیزی واسع از دست دادن ندارم میام تورو هم میکشم هم خودمو