2777
2789
کاش استارتر هم میومد یه خبری از خودش میداد. میخوام بدونم با اون همه آمپول پروژسترون که زدیم آیا خود ...

آره خبری ازش نیست شاید سرش گرمه این اتفاقاست😔😔 

قربون حکمت خدا برم خیلی تو این راه سختی میکشیم خودش به دادمون برسه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
توکل بخدا برات دعا میکنم عزیزم اگه قابل باشم ولی پستتو دیدم دلم فشرده شد بخدا

ممنون عزیز دلم

خودتو ناراحت نکن برات خوب نیست

ولی خب واقعیتیه دیگه، بارداری از اول تا آخرش هزار جور پیچ و خم داره، مهم اینه که خدا باید بخواد، منم مطمئنم اون در یه شرایط بهتر میخواد وگرنه برای خدا که کاری نداره 

اِنَما امرُه اَذا اَراد شیئاً اَن یَقول لَهُ کُن فَیَکون

فَسُبحان الذی بِیَدِه ملکوتُ کلِ  شئ و الیه تُرجَعون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیز دلم خودتو ناراحت نکن برات خوب نیست ولی خب واقعیتیه دیگه، بارداری از اول تا آخرش هزار جو ...

آره مطمئنا اینطوره ان شاءالله خیلی زود طبیعی باردار میشی و جاش با یه بچه ی سالم و صالح پر میشه براتون عزیزم..

آره واقعا اینطوره حیف بخدا منم بخاطر خونریزی دکتر هم آسپرینو برام قطع کرد هم آمپول انوکساپارینو خیل ...

من بارداری قبلیم با آی یو آی بود، اصلا آمپول نمیزدم فقط تا ۸ هفته دوفاستون و شیاف و آسپرین استفاده کردم

من بارداری قبلیم با آی یو آی بود، اصلا آمپول نمیزدم فقط تا ۸ هفته دوفاستون و شیاف و آسپرین استفاده ک ...

یعنی بعد ۸ هفته دیگه آسپرین نداشتی؟

نمیدونم آسپرین رو کی قطع کرد، یادم نیست دقیق، ولی دقیق یادمه تا هفته ۸ فقط دارو خوردم و بعدش دیگه هم ...

عزیزم ان شاءالله که خیلی زود طبیعی باردار بشی و برای دختر گلت یه داداشی بیاری

یه چیزی میخواستم بگم، میدونم که ناراحت میشید ولی گفتنش از نگفتنش شاید بهتر باشه. متاسفانه بچه منم ت ...

وااااای چی دارین میگین.اخه چرااااا

خیلی ناراحت شدم.......خیلیییییی

الهی خدا کمکمون کنه.منم یه هفته مجدد صبر کردم.دوباره سونو دادم.اما تغییری نکرده بود.1 هفتس لب بینی دارم و دو روزه شدید شده...فردا هم نوبت دکتر داشتم ک سقط کنم.نمیدونم خودش داره سقط میشه یا فردا برم دارو بگیرم....

..
کاش استارتر هم میومد یه خبری از خودش میداد. میخوام بدونم با اون همه آمپول پروژسترون که زدیم آیا خود ...

اره من الان خونریزی شدید گرفتم.تازه فردا نوبت دکتر داشتم...این مدت اصلا اینترنت روشن نکردم.افسردگی داشتم..مثل کسی ک واقعاااا بچش از دست داده...اخه خیلی بهش دلخوش بودم...روزی نبود سجده نرم و خدارو شکر نکنم....ضربه روحی بدی خوردم.بازم ب لطف خدا بلند شدم....حتما....یه دونه هم تو این دنیا روزی من نیست...حقم نیست...و صلاح  نیست

..
وااااای چی دارین میگین.اخه چرااااا خیلی ناراحت شدم.......خیلیییییی الهی خدا کمکمون کنه.منم یه هفته ...

آره عزیزم متاسفانه این بلا برای دومین بار سر منم اومد.  به قول دکترم میگه احتمال زیاد مشکلات کروموزومی داشته که مُرده! چمیدونم، راضی ام به رضای خدا

عزیزم به نظرم اگه خونریزیت زیاد شده صبر کن احتمال زیاد خودش سقط میشه، من دفعه قبل وقتی فهمیدم بارداریم پوچه، بعد از چند روز لکه بینی پیدا کردم بعد از حدود یک هفته هم‌خونریزیم شدید شد و بعد دو سه روز خونریزی سقط شد، البته سقطش هم دو سه روزی طول کشید و بعد لکه بینی بعدم پاک شدم، بعدش رفتم سونو و گفت خوشبختانه کامل دفع شده و هیچی توی رحم نیست

الان که فعلا لکه بینی هم ندارم، تا شنبه صبر میکنم اگر لکه بینیم شروع نشد دوباره میرم سونو