2777
2789
ترشحاتم  زرد متمایل به سبز بود البته توی این چند روز که دیگه شیاف نزاشتم از بین رفته. خارش نداش ...

آها پس آره مشکلی نبوده من خیلی کم خارش داشتم و ترشحاتم سبز بود ولی الان هم ترشحاتم کم شده هم دیگه خارش ندارم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تازگی رفتی دکتر؟ سونو دادی؟  فکر کنم پست قبلیم رو نخوندی

نه عزیزم نخونده بودم ای وای الان دیدم ای خدا یعنی چی؟؟ آخه چرا؟؟ ویار داشتین؟؟

نه اصلا ویار نداشتم

الان هم ندارم، هیچ علامتی از سقط هم ندارم، با اینکه چند روزه نه آمپول نه قرص و نه شیاف پروژسترون استفاده نکردم. منتظرم ببینم چی میشه 

دکترم گفت به احتمال زیاد اختلالات کروموزومی داشته که اینجوری شده. گفتم آخه ما که PGD کرده بودیم اگه مشکل کروموزومی داشت معلوم میشد، گفت نه، توی PGD فقط کروموزوم های جنسی رو بررسی میکنن، همه کروموزوم ها رو بررسی نمیکنن😔

ولی هنوزم همش فکر میکنم شاید اگه دوباره برم سونو، بهم بگه اااا قلبش داره میزنه و اون سری اشتباه کرده بودم. واسه همین اصلا دلم نمیخواد کاری کنم که سقط بشه، دکتر بهم گفت جوشونده گیاهی بخور تا سقط بشه ولی من اگه قرار باشه چنین کاری کنم احتمالا قبلش دوباره میرم سونو

البته میدونم اینا رویاپردازی های منه، دکتر ساک حاملگی رو که چروک شده بود نشونم داد😭

نه اصلا ویار نداشتم الان هم ندارم، هیچ علامتی از سقط هم ندارم، با اینکه چند روزه نه آمپول نه قرص و ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم چرا اینجوری شد آخه این از شما اونم از استارتر

خودتو ناراحت نکن مصلحت خدا این بوده ان شاالله جاش براتون پر بشه عزیزم

دکترم گفت به احتمال زیاد اختلالات کروموزومی داشته که اینجوری شده. گفتم آخه ما که PGD کرده بودیم اگه ...

دیگه خودتو ناراحت نکن عزیزم قسمت این بوده خدا به دلت آرامش بده ان شاالله 

شما آمپول انوکساپارین یا آسپرین هم داشتی؟

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم چرا اینجوری شد آخه این از شما اونم از استارتر خودتو ناراحت نکن مصلحت خدا ...

این تاپیک خیلی با انرژی شروع شد ولی وسط راه اینجوری شد 😔 حالا ان شاءالله نی نی شما به سلامت این دوران رو پشت سر بزاره و به دنیا بیاد تا لااقل یکی از ما سه تا نتیجه زحماتش رو بببینه

ولی هنوزم همش فکر میکنم شاید اگه دوباره برم سونو، بهم بگه اااا قلبش داره میزنه و اون سری اشتباه کرده ...

آره به نظر منم یه بارم برو یه سونوگرافی دیگه خدارو چه دیدی 

این تاپیک خیلی با انرژی شروع شد ولی وسط راه اینجوری شد 😔 حالا ان شاءالله نی نی شما به سلامت این دور ...

آره واقعا اینطوره حیف بخدا

منم بخاطر خونریزی دکتر هم آسپرینو برام قطع کرد هم آمپول انوکساپارینو خیلی نگرانم که نکنه خونم غلیظ شه

شما بارداری قبلیت داشتی از این آمپول یا قرص؟

اگه تا یه هفته دیگه هیچ علائمی از سقط نداشتم میرم حتما

توکل بخدا برات دعا میکنم عزیزم اگه قابل باشم ولی پستتو دیدم دلم فشرده شد بخدا

آره به نظر منم یه بارم برو یه سونوگرافی دیگه خدارو چه دیدی 

کاش استارتر هم میومد یه خبری از خودش میداد. میخوام بدونم با اون همه آمپول پروژسترون که زدیم آیا خود بخود سقط میشه یا نه