2777
2789
اره من الان خونریزی شدید گرفتم.تازه فردا نوبت دکتر داشتم...این مدت اصلا اینترنت روشن نکردم.افسردگی د ...

عزیزم بهت حق میدم که افسرده بشی، خیلی سخته، آدم از همون تست بتا بهش دل میبنده، تحمل از دست دادنش خیلی سخته.  تازه من که سرم با دخترم گرمه و مجالی واسه افسردگی ندارم، کلی اذیت شدم توی این چند روز خدا به دلت آرامش بده عزیزم. 

ولی نا امید نشو، شما حتما لایق مادر بودنی، کی بهتر و بیشتر از شما توی این دنیا قدر اون آفریده کوچولوی خدا رو میدونه؟

حتما هنوز وقتش نشده، خدا به موقعش بهت بچه هم میده، خوبشم میده مطمئنم 😙

آره عزیزم متاسفانه این بلا برای دومین بار سر منم اومد.  به قول دکترم میگه احتمال زیاد مشکلات کر ...

ان شالله هرچی خیره براتون پیش بیاد.ان شالله به زودی خوشحال بشی...ما تلاشمون میکنیم..بقیش با خداست...

..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهت حق میدم که افسرده بشی، خیلی سخته، آدم از همون تست بتا بهش دل میبنده، تحمل از دست دادنش خیل ...

ممنونم عزیزم.خداوند ب دلتون ارامش بده..دختر گلتون حفظ کنه

..

منم امروز سونو دادم.خداروشکر.با خونریزی شدید دیشب کامل دفع کردم...فقط دو سانت بقایا موند.ک برام امپول زدن.و اومدم خونه...خداروشکر بابت نعمات بیشماری که خداوند بهمون داده و حکمت نداده هاش🙏

..
عزیزم خیلی برات ناراحت شدم چرا اینجوری شد آخه این از شما اونم از استارتر خودتو ناراحت نکن مصلحت خدا ...

ان شالله شما بسلامتی نی نی قشنگتو بغل کنی.حسابی مراقب خودت باش.

..
منم امروز سونو دادم.خداروشکر.با خونریزی شدید دیشب کامل دفع کردم...فقط دو سانت بقایا موند.ک برام امپو ...

خب خدا رو شکر راحت شدی. الحمدلله که کار به کورتاژ نکشید. به امید خدا در بهترین فرصتی که خودش صلاح بدونه مامان میشی 😍 

ان شالله شما بسلامتی نی نی قشنگتو بغل کنی.حسابی مراقب خودت باش.

ممنونم عزیزم توکل به خدا سپردم به خودش

ان شاالله که هم برای شما هم دوستمون آنی جون جای نینی هاتون با بارداری طبیعی پر بشه🤲🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

اسی تاپیکتو خوندم. هی امیدوار بودم وسطاش قطع امید..

قشنگ حال و هوات رو درک کردم، با اینکه قصد بارداری اصلا ندارم.. اینکه چیزی بخوای و نده ناراحت کنندست ولی امیدوارم اتفاقای خوب برات بیفته💕😚امیدوارم حال دلت زود خوب بشه و دلت شاد بشه

ممنونم.بله شکر اسیر بیمارستان نشدم.شما چکردید

آره واقعا خدا رو شکر

منم از چهارشنبه لکه بینی پیدا کردم، از دیروز یه ذره بیشتر شده ولی هنوز در حد پریود نیست. احتمالا توی این هفته شدیدتر میشه و به امید خدا منم بدون دارو و کورتاژ سقط کنم