2777
2789
عنوان

حس ششم

215 بازدید | 40 پست

واقعا این دیگه از کجا دراومده😐

بنظره من ک یچیز چرته

اگه واقعیه ی حس ششمی بیاد بگه خانواده همسرم باما آشتی میکنن یانه

بچه ها اگه کسیو میشناسین حس ششمی باشه تگش کنین باتچکر🙌❤

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️

@پره_پروانه  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۸مش الکیه من اوایل بارداری م بود تو ی تاپیک ی خانومو دیدم ک ادعا داشت خیلی قویه حسش گفتم بچه من چیه

من اعتقاد ندارما خاسم ببینم چی میگه گف صد درصد دختره هیچوقت اشتباه نکردم حتی گف شرط میبندم حالا من سونو رفتم پسره اون کاربر اسمش یادم رفته حالشو بگیرم انقد بقیه رو ب مسخره نگیره

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

خانواده ی شوهرت خیلی اهل کلاس گذاشتنن و حرف حرفه مادرشوهره اس همش میخوان توام ازشون حساب ببری ولی تو میخوای یه زندگی مستقل داشته باشی هرچی هس بین خودت و شوهرت باشه و بقیه فقط مهمونی بیان و شما برید وگرنه دخالتی نداشته باشن 

۸مش الکیه من اوایل بارداری م بود تو ی تاپیک ی خانومو دیدم ک ادعا داشت خیلی قویه حسش گفتم بچه من چیه ...

اره بابا چرته همش منم ب یکی گفتم دوس پسرم دوسم داره؟منو برا ازدواج میخاد؟ گفت اره میادخاستگاریت بااینکه من اصلا دوست پسر ندارم😐

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️
خانواده ی شوهرت خیلی اهل کلاس گذاشتنن و حرف حرفه مادرشوهره اس همش میخوان توام ازشون حساب ببری ولی تو ...

پراااام😐 شما حس ششمی هستین؟

در ابتدای حرفتون میگید یه چیز چرته و به قول خودتون ضایعشون کردید بعدش سوال میپرسید که بیان جواب بدن ...

من مجردم!!!😂😂😂😂😂