2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 40 پست
خودم چندبار ضایشون کردم😐😂

شما کار اشتباهی کردید عزیز :) 

هرکس اعتقادی داره اینجا همه ب سنی هستن ک راهشونو خودشون انتخاب کنن کسایی هم ک حس ششم دارن ب زور ک حس شونو واسه مردم نمیگن 😊میخوان ازشون اونا هم حالا بنا بر اعتقاد خودشون ک وجدانی حرف میزنن یا مث شما باز مسخره میکنن جواب میدن 

ولی اینکه کسایی ک حس ششم دارن مسخره باشه نیست میتونین درباره حالت هایی از انرژی خلسه چشم سوم ووووو بخونین و بدونین واقعا حس ششم هست نمیگم همه کسایی ک میگن حس دارن از این توانایی برخورد دارن ولی هستن کساییم ک حسشون درسته و بااون اطلاعاتی ک بهتون گفتم واقعا انرژیشون بالاس 

و اینکه حالا بخواین ضایع کنید بعضیا رو اصلا کار قشنگی نیست... 

منم حالا چون دوستمون تگم کردن و شما هم نظرمونو خواستین بنا ب حسی ک ارثیه و گاهی ی چیزایی خس میکنم براتون میگم اگر درست بود که خوب ینی فرکانس شما رو گرفتم و سوالتون رو جواب میدم وگرنه ارتعاشات و فرکانس ذهنی شما به من نخورده یا بالاتر بوده یا پایین تر و من نمیتونم حستون کنم

شما خانومه تقریبا قدبلند ولی متوسط موهای خرمایی تیره چشمای تیز و باریک بینی کشید لب و دهن باریک خیلی اهل دور همی تو مجالسین و خوش خنده همسرتون ب نظرتون یکم اضافه وزن دارن ولی قد بلندی دارن و درشتن کمال گرایین و دوس دارین چیزای خوب رو داشته باشین از هرچیزی بهترینشو داشته باشین حس میکنم کسی مثل جاری یا خواهر شوهر دارین ک باهاش رقابت میکنین ی پسر ازتون حس میکنم نمیدونم دارین یا باردار میشین ولی الان حسش میکنم حس میکنم یا چشماتون ابیه یا علاقه دارید ب این رنگ چشم یا در رگ و ریشه خانوادگیتون این رنگ چشم باید باشه 

نمیدونم دیگه چقد درست بود 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شما کار اشتباهی کردید عزیز :)  هرکس اعتقادی داره اینجا همه ب سنی هستن ک راهشونو خودشون انتخاب ...

حالا بعدا میخونمش|:

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️