2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 40 پست
خودم چندبار ضایشون کردم😐😂

شما کار اشتباهی کردید عزیز :) 

هرکس اعتقادی داره اینجا همه ب سنی هستن ک راهشونو خودشون انتخاب کنن کسایی هم ک حس ششم دارن ب زور ک حس شونو واسه مردم نمیگن 😊میخوان ازشون اونا هم حالا بنا بر اعتقاد خودشون ک وجدانی حرف میزنن یا مث شما باز مسخره میکنن جواب میدن 

ولی اینکه کسایی ک حس ششم دارن مسخره باشه نیست میتونین درباره حالت هایی از انرژی خلسه چشم سوم ووووو بخونین و بدونین واقعا حس ششم هست نمیگم همه کسایی ک میگن حس دارن از این توانایی برخورد دارن ولی هستن کساییم ک حسشون درسته و بااون اطلاعاتی ک بهتون گفتم واقعا انرژیشون بالاس 

و اینکه حالا بخواین ضایع کنید بعضیا رو اصلا کار قشنگی نیست... 

منم حالا چون دوستمون تگم کردن و شما هم نظرمونو خواستین بنا ب حسی ک ارثیه و گاهی ی چیزایی خس میکنم براتون میگم اگر درست بود که خوب ینی فرکانس شما رو گرفتم و سوالتون رو جواب میدم وگرنه ارتعاشات و فرکانس ذهنی شما به من نخورده یا بالاتر بوده یا پایین تر و من نمیتونم حستون کنم

شما خانومه تقریبا قدبلند ولی متوسط موهای خرمایی تیره چشمای تیز و باریک بینی کشید لب و دهن باریک خیلی اهل دور همی تو مجالسین و خوش خنده همسرتون ب نظرتون یکم اضافه وزن دارن ولی قد بلندی دارن و درشتن کمال گرایین و دوس دارین چیزای خوب رو داشته باشین از هرچیزی بهترینشو داشته باشین حس میکنم کسی مثل جاری یا خواهر شوهر دارین ک باهاش رقابت میکنین ی پسر ازتون حس میکنم نمیدونم دارین یا باردار میشین ولی الان حسش میکنم حس میکنم یا چشماتون ابیه یا علاقه دارید ب این رنگ چشم یا در رگ و ریشه خانوادگیتون این رنگ چشم باید باشه 

نمیدونم دیگه چقد درست بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما کار اشتباهی کردید عزیز :)  هرکس اعتقادی داره اینجا همه ب سنی هستن ک راهشونو خودشون انتخاب ...

حالا بعدا میخونمش|:

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز