2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی ، تو رو خدا همه تاپیک آخرم رو گزارش بزنند ، آدرس گروه رو میذارم ، ۱۲ الی ۱۵ سانت افزایش قد با و ...

من تواون تاپیکت بودم واست گزارش زدم حالا ادرس گروهو میدی؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
من دختر  عمه ام توی سن ۲۲ سالگی قدش ۵ یا ۴ سانت رشد کرد زیاد بارفکیس میرفت توی خونه و وزرش همی ...

چه ورزشایی؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
من دختر  عمه ام توی سن ۲۲ سالگی قدش ۵ یا ۴ سانت رشد کرد زیاد بارفکیس میرفت توی خونه و وزرش همی ...

عزیزم‌من که از خودم نمیگم از خودم بگیر تا ده تا از دخترای فامیل هممون از مچ دستمون عکس گرفتیم پیش بهترین دکترای غدد رفتیم . اولین نکته در قد ژنتیکه . اصلا دکتر قد شما رو از روی قد پدر و مادرتون روی نمودار میگه. و تقریبا صدردصد رشد قدی دختران تا هجده سال کامل میشه حالا دختر عمه شما استثنا علمی بوده من نمیدونم. اصلا همه بشن دو متر فرقی به حال من نداره که. به قول دکتر خودم میگفت اعتماد به نفست مهمه 

والیبال بسکت خوبه؟

بی تاثیر نیستن اما بارفیکس واقعا جواب میده 

دختر میشناسم توی ۲۲ سالگی ۴ یا۵ افزایش داشته

میگفت من باور دارم بلند میشم

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

عزیز دلم عکس آدرس رو اینجا گذاشتم ، بچه ها میگن باید کپی کنی ، اگر یادم بدهید ، کپی میکنم ، همین جا ...

منم بلدنیستم😥

خب میشه یادم بدید کپی کنم 

لینک گروهو کپی کن بعد اینجا دوباره بزار ،یه لینک دعوت هست تو گروه اون باید کپی کنی ،انگشتتو فشار بده روش میزنه کپی بعد بیا اینجا دوبار ه با انگشتت یه لمس کوچیک رو صفحه کلیدت که بکنی  می‌نویسه جای گذاری بعد بزن روش میاد میتونی بفرستیش

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
چه ورزشایی؟

توی گوگل پلی  بزن افزایش  قد یه برنانه قرمز رنگی هست دانلود کن انجام بده

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

عزیزم‌من که از خودم نمیگم از خودم بگیر تا ده تا از دخترای فامیل هممون از مچ دستمون عکس گرفتیم پیش به ...

ای خواهر 

من هم خودم قدم بلنده هم همسرم ولی دخترم قدش کوتاهه ۱۹سالشه ۱۵۴ هستش