2777
2789
عکس آدرس رو بذارم ، میتونی بیای ؟

بذار تا ببینم میتونم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم‌من که از خودم نمیگم از خودم بگیر تا ده تا از دخترای فامیل هممون از مچ دستمون عکس گرفتیم پیش به ...

من قصد بی احترامی نداشتم

فقط یه مثال زدم

همین 

اطرافم چون دیدم چند مورد که توی همین حدود سن  بلند  شدن

🌹🌹

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

توی گوگل پلی  بزن افزایش  قد یه برنانه قرمز رنگی هست دانلود کن انجام بده

مرسی گلم 🌹

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
لینک گروهو کپی کن بعد اینجا دوباره بزار ،یه لینک دعوت هست تو گروه اون باید کپی کنی ،انگشتتو فشار بده ...

عزیزم کاربری شما رو میدم بچه های گروه ، شما بیا داخل گروه بعد لینک رو برای بقیه کپی کن همین جا ، باشه

چ خفن برم توکار بارفیکس مرسی

مرسی یهویی نمیخواد زیاد بزنی

از کم شروع کن مثلا امروز توی چند نوبت ۱ بزن

فردا  هم همین طور

پس فردا به ۲ تاش کن توی هر نوبت

دیگه خودت زیاد کن 

از کم برو تا عادت کنی

صحیح هم برو

مطمنم جواب  میده

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

عزیزم چرا زودتر دخترتونو دکتر غدد نبریدین ؟؟

دیوانگی😞

اصلا توفکرش نبودم 

قرار شد آرزو رو تگ کنن ، اون بیاد لینک گروه رو بذاره

آهان

اخی عیب نداره . بچه های جدید از هفت هشت سالگی زیر نظر دکترن . ولی فدای سرت باید اعتماد به نفس و شخصی ...

اره خودش که میگه مهم نیست