2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم توی این گروه که من هستم افزایش قد پیدا کردن واقعا 

عزیزم باور نکن، همچین چیزی امکان نداره دکتر از مچ دست عکس میگیره دیگه خیلی ژنت خوب باشه نهایت تا هجده سالگیه . اونم خیلی کم چون تا قبلش نود درصد رشد کامل شده این چیزا علم و دانش و کلا نقض میکنه من نمیتونم قبول کنم ، 

بچه ها عکس لینک گروه رو گذاشتم ، میتونید عضو بشید ؟ یا حتما باید کپی کنم 

نمیشه عزیزم فقط عکس باید لینک باشه که بشه عضو شد 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
٢١😂😂

اسی شیر صبح به صبح یا شب به شب

و برنامه افزایش قد رو دانلود کن

اما تایمش رو زیاد کن 

حتما تو خونه بارفیکس برو 

من ۱۶۸ هستم از فردا برنامه شروع میکنم

قطعا تاثیر داره خودتو باور داشته باش و امید امید 

یه چیزی هم‌بگم قد یه چیز مقطعی هست بخدا بعدا چیزای دیگه ای هستن که اصلا قد رو فراموش میکنی

من خالم ۱۷۱

شوهرش ۱۶۷

خیلی خم خوشبخته

میگه چیزای داره شوهرم که هیچکس نداره مهربونی .احترامش .اخلاقش. شوخ بودن و...

ببخش زیاد شد

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

عزیزم باور نکن، همچین چیزی امکان نداره دکتر از مچ دست عکس میگیره دیگه خیلی ژنت خوب باشه نهایت ت ...

من دختر  عمه ام توی سن ۲۲ سالگی قدش ۵ یا ۴ سانت رشد کرد

زیاد بارفکیس میرفت توی خونه و وزرش همین

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

دیگ ناامید شدم

نا امید نشو

آفزایش قد تا ۲۵ هست